USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Лас-Вегасі в сутичках з поліцією загинув чоловік

2 Червня 2020 19:25
Співробітник поліції вистрілив у озброєного кількома одиницями зброї чоловіка, його врятувати не вдалося.

У США в Лас-Вегасі на протестах у зіткненнях з поліцією загинула одна особа. Інцидент стався 1 червня, пише Корреспондент.

Згідно із заявою правоохоронців, під час протестної акції поліція вступила в протистояння з озброєним декількома одиницями зброї чоловіком, який був у бронежилеті.

Відзначається, що він потягнувся за зброєю, і співробітник поліції вистрілив у нього. Після цього його госпіталізували, але врятувати не вдалося. Ведеться розслідування інциденту.

Раніше писалося, що поліцейського у Лас-Вегасі було вбито 1 червня під час протестної акції.

Нагадаємо, причиною протестів у низці міст США стала смерть у Міннеаполісі афроамериканця Джорджа Флойда, який загинув від рук правоохоронців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Народна прокуратура Показати IP 2 Червня 2020 19:36
Це ж був самозахист від злочинних дій поліції. Так стверджують майданівці
Андрей Показати IP 2 Червня 2020 20:00
Несколько тезисов к чиновникам Европейского Союза. Дорогие начальники, вы не могли бы выразить публичную озабоченность неадекватным применением силы полицией США в отношении мирных протестующих. Если не могли бы, то встречное предложение — надо принести извинения за легализацию участников массовых беспорядков и вашу решительную озабоченность в 2013-2014 гг, когда в Украине мирными протестующими захватывались государственные органы власти, совершались поджоги, насилие, хищения оружия и захваты воинских частей и правоохранительных органов. Любой вариант устраивает — или там возмутитесь или здесь извинитесь.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus