USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Ляшка забрали американську візу через зв'язки з Ахметовим, - нардеп

19 Квітня 2018 16:28
Лідера парламентської фракції «Радикальна партія» Олега Ляшка позбавили візи США. Про це заявив народний депутат від фракції "Батьківщина" Сергій Власенко в ефірі програми "Український формат" на телеканалі NEWSONE.

Депутат пояснив, що у Ляшко забрали американську візу через те, що він має корупційні зв'язки з бізнесменом Рінатом Ахметовим.

«Олега Ляшко позбавили американської візи за корупційні зв'язки з Ахметовим», - сказав народний обранець.

Як повідомлялося раніше, нардеп-утікач Олександр Онищенко заплатив

мільйон доларів лідеру Радикальної партії Олегу Ляшку за перехід депутата Сергія Мельничука в об'єднання "Воля народу". Він розповів, що депутатській групі "Воля народу" не вистачало одного депутата. Через це була досягнута домовленість з лідером радикалів, який за 1 млн доларів виключив Мельничука з фракції.

Також повідомлялося, що Олег Ляшко щомісяця отримує по 270 тисяч від команди Ахметова. Гроші, отримані від олігарха, намагається відмити, наприклад, декларуючи як виграш у лотерею.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
уважний Показати IP 19 Квітня 2018 16:44
не можу повірити, ляшко чесний))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus