USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

У лідерах – Китай: скільки іноземних студентів навчаються у ВНУ

19 Грудня 2023 20:28
Станом на 2023-2024 навчальний рік у Волинському національному університеті імені Лесі Українки навчаються 206 іноземних здобувачів освіти.

Про це стало відомо під час річного звіту ректора ВНУ Анатолія Цьося.

Як наголосив очільник вишу, кількість іноземних студентів трохи збільшилася, однак майже всі вони навчаються дистанційно.

Читати ще: У ВНУ назвали найпопулярніші факультети та спеціальності в 2023 році

Так, на першому (бакалаврському) рівні навчається 161 іноземець, на другому (магістерському) – 35, на третьому (PhD) – 8. Також двоє здобувають знання на підготовчому відділенні.

Читати ще: «Відкриємо докторську школу». Як ВНУ хоче використати досвід, отриманий у Кембриджі

Лідером за кількістю іноземних здобувачів освіти у ВНУ є Китай, з яким, як зазначив Анатолій Цьось, налагоджено програму дистанційного навчання. Також у Лесиному виші навчаються громадяни Еквадору, Польщі, Індії, Німеччини.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олександр Показати IP 21 Грудня 2023 20:42
Якого х ...ра майбутніх ворогів навчаєте, диверсанти? Поплічники піднебесної, мабуть ще й економіку їхню підтримуєте купуючи товари через пошту ніщє...роди? Про що майбутнім поколінням розповісте? Як викормили ворога, як у свій час Европа виплекала гітлера та путіна?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus