USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У лісових пожежах у США загинуло більше десятка людей

11 Вересня 2020 09:19
Більше ніж півмільйона осіб у штаті Орегон, США, змушені покинути свої будинки, рятуючись від смертоносних лісових пожеж, мінімум чотири людини там загинули, і ще десять жертв підтвердили в Каліфорнії.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ВВС з посиланням на місцеву владу.

Губернатор штату Орегон Кейт Браун заявила, що точна кількість загиблих ще не відома, але вже підтверджено як мінімум чотири жертви. У Каліфорнії підтверджено не менше 10 смертей, ще 16 вважаються зниклими безвісти.

У штаті Орегон вирують десятки пожеж, що роздуваються надзвичайно спекотним суховієм, і принаймні одну розглядають як підпал. Дим від лісових пожеж у Каліфорнії зафарбував небо в помаранчевий колір.

На даний час більше 100 лісових пожеж охопили 12 західних штатів США. Орегон, Каліфорнія і Вашингтон найбільш постраждали від пожеж, які в деяких випадках знищили цілі міста.

За даними Національного міжвідомчого пожежного центру, близько 1,7 мільйона гектарів землі були знищені.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus