USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У луцькій академії навчання розпочалося із ранкової гімнастики

7 Квітня 2017 18:23
Ранковою гімнастикою біля центрального входу в Академію рекреаційних технологій і права розпочався День здоров’я для студентів і викладачів закладу. Захід відбувся під керівництвом голови студентської ради, студентки напряму підготовки «Здоров’я людини» – Ольги Климюк. Старший викладач кафедри здоров’я людини та фізичної реабілітації – Едуард Косинський провів майстер-клас з аеробіки, повідомили у навчальному закладі.

Нагадаємо, 7 квітня міжнародне співтовариство відзначає Всесвітній день здоров’я. Це свято було засновано на честь створення Всесвітньої організації охорони здоров’я. З’явившись в 1948 році, ця організація об’єднала у своїх рядах представників 191 держави світу.

Лікар Волинського обласного центру здоров’я Сергій Левчук провів для студентів відеолекцію на тему: «Вплив шкідливих звичок на стан здоров’я людини». Мета лекції: зміцнення, збереження та відновлення здоров’я молоді шляхом формування здорового способу життя.

Здоров’я – це, в першу чергу, спосіб життя людини. Це той стиль, який людина вибирає для себе, і саме він визначає, досягне людина благополуччя чи ні. Це почуття сповнене любові до самого себе.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus