USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У луцькій школі №17 зі школярки теж обманом зняли сережки

18 Вересня 2018 17:19
Про ще один випадок,коли з дитини у школі зняли сережки сьогодні повідомили батьки учениці четвертого класу школи №17.

Дитина стала жертвою шахрайки, коли вийшла на уроці в туалет, пише Твій портал.

«Буквально за 10 хвилин до кінця уроку моя донька попросилася в туалет зі ще однією дівчинкою. Біля вікна, неподалік туалету стояла жінка, яка підійшла до дівчат. Однокласниця доньки почала плакати і пішла в клас, а моя донька залишилася, бо та сказала, що хоче перевірити вушка. Далі дитина розказала, що опам’яталася лишень біля дошки. Тобто враження, що вона була під гіпнозом», - розповіла мама.

Зі слів жінки, адміністрація школи викликали поліцію і дитина змогла описати шахрайку. Попередньо за інформацією вона схожа на ту, що орудували і в 10 школі.

Зокрема, зловмисниця висока на зріст, має темне волосся за плечі, була на підборах, виглядала охайно одягнута, при собі мала рябу сумку.

Наразі обставини події з’ясовує поліція.

Нагадаємо, вчора схожий інцидент стався в школі №10.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Батько Показати IP 18 Вересня 2018 17:53
В школу сторонніх людей треба не пускати!!!! А то в податкову не можна зайти чи в міську раду по переписці а в школу там де діти - двері відкриті, ходіть скільки хочете!!!!А взагалі нащо дітям в школу сережки золоті одягати?!! Тут кричите комуналка дорого а на золото в школу в сіх є ?!!
завгосп Показати IP 18 Вересня 2018 18:48
як можна впізнати усіх мам татів дідусів бабусь братів сестер кого ще не назвав підскажіть хто знає

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus