USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

У Луцькому районі відкрили меморіальну дошку Герою В'ячеславу Зубу

24 Лютого 2024 09:36
23 лютого 2024 року в ЗЗСО «Горішненський ліцей» відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки на честь загиблого Героя, випускника закладу Зуба В'ячеслава Олексійовича – командира машини першого механізованого відділення, старшого сержанта, який героїчно загинув 21 червня 2023року поблизу села села Діброва Сєверодонецького району, захищаючи територіальну цілісність України.

Про це повідомили в Берестечківській громаді.

На урочистій церемонії відкриття меморіальної дошки воїну були присутні рідні, друзі загиблого, однокласники, представники влади, педагоги, учні та небайдужі жителі громади.

Урочисте відкриття розпочалось із звучання Державного Гімну України.
Честь відкрити пам’ятну дошку, встановлену на будівлі навчального закладу, було надано дітям Героя – дочці Марʼяні та сину Олександру.
Настоятель Свято-Михайлівського храму села Смолява отець Андрій Лотоцький відслужив заупокійну панахиду та освятив меморіальну дошку.
Зі скорботними словами до присутніх звернулися заступниця міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальниця відділу освіти, культури, молоді, спорту та соціального захисту Берестечківської міської ради Валентина Залевська, директорка ліцею Марія Маслічук, перша вчителька Героя Ольга Бляхарчук та донька Марʼяна і син Олександр.

Після цього учасники заходу поклали квіти, низько схиливши голови на знак великої шани та вічної пам’яті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus