USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У Луцькому зоопарку – нова фотозона з казковими оленями

30 Грудня 2021 23:40
Казкові новорічні олені оселилися в новій фотозоні Луцького зоопарку. Їх для звіринцю та його гостей презентувала мисткиня Інглія Арт.

Це – репліка на аналогічну роботу з інтернету, над якою майстриня працювала сім днів, йдеться у дописі Луцького зоопарку в фейсбуці.

Спочатку мисткиня планувала, що ця новорічна фотозона буде у неї вдома.

«Але оскільки я живу роботою та на роботі, і навіть вдома буваю лише вночі, вирішила саме цих оленів подарувати людям. Щоб вони приносили радість, святкове відчуття, щоб діти та дорослі мали ще одну локацію для новорічних фото», – розповіла вона.

Отак казкові олені отримали «прописку» в Луцькому зоопарку. Тож нині всі охочі зможуть зробити чудові кадри на згадку про відвідини звіринцю.

«Я з доньками буду приходити туди і милуватися своїм творінням. А відвідувачі матимуть нагоду зробити новорічні фото, які вийдуть просто казкові», – запевняє Інглія.

«Просимо, як завжди, тільки одне – поважайте нашу працю і добрі справи тих, хто допомагає зоопарку, як Інглія Арт. Для цього потрібно лише дотримуватися правил перебування у нас, не годувати тварин і не пошкоджувати майна», – нагадують у Луцькому зоопарку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus