USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку 10-річна дівчинка потрапила під колеса

4 Квітня 2014 18:15
У Луцьку 10-річна дівчинка потрапила під колеса автомобіля. ДТП трапилася по проспекту Грушевського ввечері, 3 квітня.

У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини керівник прес-служби управління ДАІ у Волинській області Олександр Паламарчук розповів, що постраждала дівчинка переходила дорогу у встановленому законом місці – по пішохідному переходу. За кермом автомобіля ВАЗ 21112 був 45-річний лучанин.

У результаті аварії дівчинка отримала закритий перелом лівої кістки та забійну рану лівого стегна. Її госпіталізували до обласної дитячої лікарні.

Нагадаємо, у Ковельському районі, 2 квітня Мерседес на смерть збив 8-річну волинянку. Вона перебігала проїзну частину дороги поза пішохідним переходом.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анонім Показати IP 4 Квітня 2014 19:31
В останні роки стало дуже небезпечно переходити дорогу по пішоходному переходу. А цей перехід взагалі небезпечний. Набагато безпечніше перейти дорогу поруч з переходом. Хто може пояснити, чому?
лучанин до Анонім Показати IP 4 Квітня 2014 19:58
іноді дивує не те що на переході людей збивають, а те що дуже безпечними вони стали. А ще як засуне наушники у вуха а переходячи недивится по сторонам. Або остаткі мозку свого кипятить у мобільному телефоні не дивлячись по сторонам. А бо спеціально помаліше починає сунутись коли бачить що йому/їй дали дорогу. ПІШОХОДИ!!! ЗАПАМ'ЯТАЙТЕ, МАШИНА НЕ Ї...Е, А ДАВИТЬ!!!!!
НЕЛУЧАНИН Показати IP 4 Квітня 2014 20:21
перехід то перехід, а дивитись треба в чотири ока. мало хто обкурений їде
Лучанка до лучанина Показати IP 4 Квітня 2014 21:28
Це десятирічна дитина!!!Такі коментарі може писати людина,яка абсолютно не розуміє про що пише
Юлія до Лучанка до лучанина Показати IP 5 Квітня 2014 10:41
Треба починати виховувати культурне покоління. Пішохід повинен впевнитись чи безпечно переходити дорогу, а не вистрибувати під колеса, бо він на пішохідному переході. Практично всі коментарі правильні. Треба бути уважнішими один до одного. А дитині мама і тато кожного разу, коли та виходить з дому нагадувати: "ОБЕРЕЖНО ПЕРЕХОДЬ ДОРОГУ!". Ми любимо сварити водіїв, але й пішоходи повинні знати правила дорожнього руху.
Увага!& Показати IP 5 Квітня 2014 08:18
Водіям треба бути перед пішохідними переходами обережнішими!!!
пк Показати IP 5 Квітня 2014 11:06
отак би одного такого водія-невдаху засудили на років 10 + оплачувати пожиттєво компенсацію сім_ї постаждалої сторони, то для інших водіїв це було би сигналом виконувати правила вул.руху.
Пішохід Показати IP 7 Квітня 2014 12:56
Це просто ЖАХ !!!!!! у нас через день на дорозі трапляються ДТП, а чому наше ДАІ не прииймає ніяких мір.... все більше і більше починаєш переконуватись що 40% у нас дальтоників на дорогах їздять які не розрізняють червоний від зеленого, а особливо на Київському майдані....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus