USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку 200 сімей отримали допомогу від ООН

20 Липня 2022 21:18
У Луцьку сім’ї, в яких виховуються діти з інвалідністю, та багатодітні родини отримали продовольчу допомогу від ООН.

Про це повідомляють у міській раді.

19 липня управління соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді Луцької міської ради провело першу акцію. 200 сімей, у яких виховуються діти з інвалідністю, та багатодітні родини отримали по 25 кілограмів борошна, 10 кілограмів гороху, а також рослинне молоко від Дитячої місії України.

За словами начальника управління Ліни Галан, було роздано чотири тонни борошна і дві тонни гороху. В подальшому цю допомогу можуть отримати: діти з інвалідністю; діти-сироти/діти, позбавлені батьківського піклування; люди з інвалідністю/хронічним захворюванням; малозабезпечені домогосподарства з людьми похилого віку; домогосподарства з дітьми.
За надану допомогу щиро подякувала лучанка Іванна Соха. «Я розумію, що у час війни складно живеться і переселенцям, і тим людям, які безпосередньо зіткнулися з горем війни. Але й лучанам сьогодні також скрутно. Тому допомога продуктами харчування, зокрема борошном, дуже суттєва для сімейного бюджету», – сказала мама дитини з особливими потребами.
Для зручності мешканців громади в управлінні розробили графік, за яким можна отримати допомогу. Борошно, горох і молоко видаватимуть упродовж липня, серпня і вересня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 20 Липня 2022 22:32
тепер ясно для чого потрібне ООН - щоб роздавати горох і борошно у країнах, де війна руйнує міста, вбиває і калічить людей, на більше ця організація, виявляється, не здатна
Олена Показати IP 21 Липня 2022 17:18
Нехай їде чи пливе в Сомалі зі своїм горохом.А ні,туди треба нут.Вони гороху не пруть.
ЕврейМося до Олена Показати IP 22 Липня 2022 02:40
Горох нам треба,газ робити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus