USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

У Луцьку автомобіль «BMW» збив жінку

5 Квітня 2016 14:52
Автомобіль «BMW - 520» у Луцьку на вулиці Рівненській вчора, 4 квітня, збив 34-річну мешканку обласного центру. Жінку госпіталізували.

Про це повідомили у Секторі комунікацій ГУ НП у Волинській області.

Автопригода трапилася в обідню пору. 44-річний лучанин, керуючи автомобілем «BMW - 520», скоїв наїзд на пішохода. Жінка переходила проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переході.

Внаслідок ДТП потерпіла отримала тілесні ушкодження. Медики діагностували в неї закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забій лівого стегна, забійну гематому правої лобної ділянки. Потерпілу госпіталізували у травматологію центральної міської клінічної лікарні.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (Порушенняправил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Правоохоронці з’ясовують всі обставини пригоди.

Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
!!! водій Показати IP 5 Квітня 2016 19:14
я не знав .що там перехід! і взагалі я іі не бачив! хай не ходять де попало
Анон Показати IP 5 Квітня 2016 21:45
Як в вас совість хватає таке писати? думаєте що гроші вирішують все?
125 Показати IP 6 Квітня 2016 10:23
до Антона невже тобі не видно що це писав не водій що це пише та людина якій немає чим занятися водій винен не хто не спорить але і пішоходи теж не ангели перш ніж перейти дорогу потрібно подивитися по сторонам а не напролом ломитися бо ти на переході спішила з обіду на роботу результат на лице а водій теж мав би бути уважнішим в нас час всі такі безпечні ніхто не думає за майбутнє а потім чухають де не свербить Шановні колеги будьте обережніішими на дорогах ЖИТТЯ НЕ ВІЧНЕ
Лілія Показати IP 7 Квітня 2016 20:53
Звісно треба бути уважним але у цьому випадку на водія покладається більша відповідальність перш ніж таке писати краще б поспівчували потерпілій знаєте як її потім боляче це буде читати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus