USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку біля Сапалаївки ліквідували хащі з борщівнику

25 Червня 2019 10:17
До групи оперативного реагування «15-80» надійшла скарга від лучанина Андрія Красоткіна. Чоловік звернувся до представників влади із проханням ліквідувати зарості борщівника Сосновського вздовж берега річки Сапалаївки, зокрема на вулиці Щепкіна.

Про це стало відомо під час оперативної наради у Луцькій міській раді 25 червня.

Зі слів очільниці департаменту екології Луцької міської ради Оксани Тарабанюк, учора, 23 червня, роботи із ліквідації борщівника Сосновського у районі вулиці Щепкіна завершили.

«Ще вчора усі роботи із ліквідації борщівника були завершені підрядником, вздовж Сапалаївки борщівника немає», - каже головний еколог Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 25 Червня 2019 11:23
А що головний екоглог не знає де він росте?Потрібно звертатись,просити?За що вони отримують зарплати?А ще в нас народ такий,тут писати всі герої,а ямкась проблема то тисяча чоловік пройде мимо і не позвонить,тільки коли в маршрутці дупу свою возити не зручно то скавулять.
Тарас до Анонім Показати IP 25 Червня 2019 11:57
щось не зрозуміло проти чого ви. Чи то вас жаба давить що еколог отримує зарплату, чи то що лучанин звернувся на гарячу лінію. Як багато ви зробили? Чи ви відноситесь до тієї тисяці чоловік, які проходять мимо?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus