USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

У Луцьку через витік на мережі два десятки будинків – без гарячої води

11 Вересня 2023 19:46
У Луцьку без гарячого водопостачання залишилися мешканці 20 багатоповерхівок. Це пов’язано із витоком на тепловій мережі на розі вулиць Вороніхіна і Декабристів.

Як розповів Суспільному речник комунального підприємства «Луцьктепло» Антон Безносиков, на ділянці, де стався витік, працює аварійно-відновлювальна бригада.

Комунальники замінюють теплову мережу діаметром 219 мм.

Ремонт, говорить речник, здійснюється коштом підприємства: «Щороку ми купуємо певну протяжність трубопроводів різних діаметрів. Це кошти, які закладені в тариф, або інвестиційна програма, або кошти на поточні ремонти нашого обладнання».

21-річна лучанка Катерина Суровцева каже, що відсутність гарячої води створює чимало труднощів у догляді за 8-місячним сином.
«Цього літа часто вода пропадала, – говорить жінка, – Такого раніше не було. А зараз то одна труба прорвала, поки зробили ту, інша прорвала. Постійно треба гріти воду. Кожен день купати дитину, тож холодною водою не будеш мити».

За словами Антона Безносикова, аварійно-відновлювальні роботи на розі вулиць Вороніхіна і Декабристів планують виконати упродовж двох днів, після чого послугу з постачання гарячої води у 20 житлових будинках відновлять.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Олена Показати IP 11 Вересня 2023 21:41
Неймовірна недолугість Луцьктепла. Страшно подумати, як буде проходити опалювальний період.
Анонім до Олена Показати IP 12 Вересня 2023 06:33
Сама проблематично-бюрократична контора Луцька, де людей "десь" мають

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus