USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.57 39.85
  • PLN 9.70 9.85

У Луцьку чоловік викрав автівку, його за годину затримали на блокпості

19 Травня 2023 13:48
До Луцького районного управління поліції учора ввечері звернувся 39-річний житель Луцька та повідомив про викрадення автомобіля «Opel Astra».

Про це повідомляють у поліції Волині.

Особовий склад поліції орієнтували на пошуки автомобіля. Протягом години на одному із блокпостів у Луцькому районі поліцейські затримали зловмисника. Ним виявився 36-річний житель Маневичів. Чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння аналогічних злочинів. Автомобіль вилучили.

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Правопорушника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання запобіжного заходу. Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus