USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ДТП у Луцьку: не розминулися «Мазда» і хлібовоз, - ЗМІ

10 Жовтня 2014 13:45
Дорожньо-транспортна пригода трапилась на вулиці Конякіна вчора, 9 жовтня.

Про це написав на «Луцькій дошці» користувач Walkie-talkie, та розмістив фото з місця події. Згідно з повідомленням, одним із учасників ДТП став священик.

Зі слів свідків, винуватцем став настоятель храму святих апостолів Петра і Павла, що в Луцьку, - повідомляє ТРК «Аверс».

Панотець на автівці марки «Мазда 6» брався обганяти вантажний автомобіль із хлібом, який якраз повертав до магазину. В результаті бампер машини священика вщент розламаний. Від коментаря на камеру представник духовенства відмовився, - йдеться у повідомленні.

«На Конякіна теремнівська газель повертала до м-ну Макс, а тут як бац- і ось так виглядає «Мазда, яка прилетіла ззаду. Біля машини походжав батюшка з перев’язаною рукою....Газелька - нічого серйозного... Будьте уважні!», - написав очевидець аварії Walkie-talkie.

Водій хлібовоза розповів, що збирався повертати, і включив поворот. З його слів, водій «Мазди» мав обігнати його справа, але не об'їхав, натомість допустив зіткнення. «А він «спав», напевно, та й влупив. Він їхав по моєму ряду, він мене мав справа обганяти, а він не об’їхав», - каже водій.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Просто мама Показати IP 10 Жовтня 2014 14:28
В цьому місці часто аварії трапляються, саме біля переходу до риббази. Там страшно дорогу переходити. Якесь воно прокляте.
увага Показати IP 10 Жовтня 2014 14:44
а чого в свідка аварій на лобовому склі прапор ДНР? МоСКАЛЮГУ НА ПАЛЮ!
Оля до увага Показати IP 10 Жовтня 2014 15:35
Перш ніж ображати людей, добре подивіться на прапорець - це символіка "Волинських патріотів". Уважнішим потрібно бути!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus