USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку електросамокат збив 4-річну дівчинку. Що розповіли у сервісі прокату

27 Серпня 2021 20:53
У Луцьку дівчина на електросамокаті наїхала на дитину. Дівчина не встигла загальмувати вчасно.

Як повідомив телефоном у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини один із співзасновників сервісу прокату електросамокатів у Луцьку Сергій Совик, наразі з дівчинкою, яка травмувалася через наїзд електросамоката, все гаразд. І оскільки батьки з дитиною мають завтра покинути Україну, у компанії з ними все одно триматимуть зв’язок.

Сергій Совик також зазначив, що вони зв’язалися зі страховою компанією. Травмованій дитині виплатять компенсацію. І запевняє, що особисто перевірив електросамокат на справність гальм.

«У електросамоката три гальма – фізичний задній, фізичний передній та електронний заднього колеса. Тобто, навіть натиснувши одночасно, як в народі кажуть, на газ і гальма, то самокат все одно б зупинився», – зазначив Сергій Совик.

Взяла в прокат електросамокат дівчина, яка зареєструвалася під ніком Оля. У компанії теж з нею зв’язалися, й вона розповіла, що на певний час дала проїхатися на самокаті своїй подрузі Ані, яка, власне, й збила чотирирічну дівчинку.

Як інформує Суспільне, на місці події працювали медики швидкої, котрі оглянули дівчинку. Від удару дитина отримала забій носа та губи.

Після огляду у медичному закладі дівчинку відпустили з батьками додому.

«Був удар ділянки голови, але на момент огляду травми виявлено не було», – зазначили в травмпункті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Історія Показати IP 27 Серпня 2021 21:40
Такі випадки скоро будуть частими через велику кількість самокатів на тротуарах і водіїв без практики.
Народна прокуратура Показати IP 27 Серпня 2021 22:02
Супер, кінці у воду. Ніхто не винуватий. Ні Оля, ні Аня, ні, звичайно, самокат. Мабуть винна сама дитина
Лучанин Показати IP 27 Серпня 2021 22:07
це тільки початок (((
Хамло Показати IP 27 Серпня 2021 22:53
Та хоч 10 гальм чіпляйте, гальмівний шлях вдвічі довший ніж в велосипеда. Найкраще гальмо - зійти з самоката і пару кроків ступити ногами.
Вовка Показати IP 27 Серпня 2021 23:26
Відчепіться від тих самокатів. Хоч щось цивілізованеу місті. Нещасний випадок на транспорті - річ, на жаль, поширена. Дівчинці - здоров'я.
Санчес Показати IP 27 Серпня 2021 23:35
Сбил не самокат а водила
місцева Показати IP 27 Серпня 2021 23:37
В Києві багато випадків коли гальма не справні і людина на електоросамокаті не може загальмувати і сама травмується. теж крайніх немає . суд не допоможе, тому що такого виду транспорту як електоросамокат не існує в законодавстві
Іван Показати IP 28 Серпня 2021 00:12
Сьогодні два дурня на 1 самокаті вишивали на одній з центральних вул. А біля театрального майдана чувак показував, як треба на задньому колесі їхати. Все попереду....
Самокати то не поган Показати IP 28 Серпня 2021 01:20
Але культура пересування на самокатах, гіробордах, моноколесах людьми з українським менталітетом - дуже небазпечне явище. До культури пересування як в Нідерландах ще дуже далеко.
Лучанин Показати IP 28 Серпня 2021 01:29
Щоб не було травм в пішоходів на самокатах мають їздити по велодоріжках а не по тротуарах. Велодоріжки мають бути в свою чергу добре позначені. Та й самокати мають стояти десь на якихось стоянках а не посеред тротуарів. Так, можливо винні в тому самі покатайки, але можна ж брати в заставу наприклад 100 грн і повертати якщо людина прокаталася без пригод і чемно поставила самокат на відведене місце, а якщо ні, то сама винувата - 100 грн мінус. Тоді буде порядок, а поки чекаємо хто наступний.
Андрій Показати IP 28 Серпня 2021 06:29
За дитиною треба дивитися, а не гав ловити!
Народна прокуратура до Андрій Показати IP 28 Серпня 2021 12:06
А де тим дітям лишається гуляти? Двори заставлені автомобілями, дороги забиті автомобілями, парки перетворюють на автопарковки, на тротуарах половину площі відрізали на велодоріжки, по яких тепер літають неадекватні самокатщики! Якщо так відноситись до дітей, отримаєте бидло, яке кидається з камінням на качок у парку
Массажист до Народна прокуратура Показати IP 28 Серпня 2021 14:41
Не треба сюди велодоріжку вписувати, їх і так кіт наплакав, та й ходять по них просто як на звичайній зоні тратуару. Що вело, що не вело. Самий класний тип людей, це котрі йдуть по ній + в телефоні.
Земляк до Массажист Показати IP 29 Серпня 2021 08:07
В Луцьку велодоріжок які відповідають вимогам нема. Культура і правила пересування по доріжках в пішоходів і більшості що на транспорті відсутня!
море Показати IP 28 Серпня 2021 09:02
Це тільки початок

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus