USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку горіла машина кандидата в депутати. ОНОВЛЕНО. ВІДЕО

30 Жовтня 2014 14:44
У Луцьку загорівся автомобіль кандидата у народні депутати від партії «Самопоміч» Юлії Вусенко. Швидше всього, автівку марки BMW навмисне підпалили.

Пожежа трапилась сьогодні, 30 жовтня, о 2-ій годині ночі.

«Повернулася додому о 20 годині. І коли вже з чоловіком вклали спати дітей, на годиннику була друга година ночі. Саме тоді ми почули, як хтось інтенсивно дзвонить у двері. То були сусіди, які на той момент уже почали гасити машину. Я тільки тепер усвідомлюю те, що автомобіль міг вибухнути, якби його не загасили вчасно», - каже жінка.


Сама ж Юлія пояснення трагедії, як такого, не знаходить.

«Я не маю й не мала ворогів. Як працювала, так і працюю на власній посаді – займаюсь викладацькою діяльністю. Єдине, що я стала трошки публічною, адже буда кандидатом у народні депутати від партії «Самопоміч». Можливо, ще якісь політичні сили вбачають у нас конкурентів, оскільки, як відомо, кожен четвертий лучанин підтримав наше об’єднання. Однак, жодних погроз у мою адресу не надходило», - запевняє вона.
Зауважимо, що свого часу представники політичної сили «Самопоміч» встановили на вулицях міст так звані «люстраційні куби», на яких були вказані поіменно усі депутати, які голосували за скандальні закони 16 січня.

Тож, подальшим з'ясуванням причини та мотивів підпалу займатимуться правоохоронці. Однак, постраждалу дуже засмутила обставина, що надзвичайна ситуація трапилась практично у центрі міста, біля житлового будинку.

«Я закликаю усіх публічно й дуже прошу посприяти в тому, аби така пригода стала останньою у Луцьку, адже я вірю, що ми побудуємо правове суспільство. І, якщо люди будуть нести відповідальність за подібні речі, інші тричі задумаються, робити такі вчинки чи ні», - звертається до громадськості Юлія Вусенко та додає, що неприємна пригода, перш за все, становила ризик не для неї самої, а для людей, які мешкають у багатоповерхівці на вулиці Стрілецькій, біля якої й трапилась пожежа.

Про деталі пожежі Інформаційному агентству Волинські Новини розповіла сусідка Юлії Людмила, чоловік якої першим побачив факт загорання та допомагав гасити авто.


«Прокинулась посеред ночі від якогось світла. Жодних звуків чутно не було, однак вікна нашої квартири виходять у двір, де все й трапилось. Чоловік зазирнув за гардину і сказав, що горить машина. Ми впізнали авто сусідів і негайно побігли їх повідомити про біду. Чоловік, як був у піжамі, так і побіг. Почали набирати воду відрами й гасити пожежу. Зателефонували в пожежну. Рятувальники приїхали негайно й залили машину піною. Я бачила, як вогонь високо підіймався над капотом, полум’я йшло з землі, а отже горіла якась рідина. Дуже голосно тріщали покришки, було страшно», - згадує нічні події жінка.

Окрім того, допомагати загасити вогонь прийшли й мешканці сусідніх будинків.

До слова, чоловік Юлії, гасячи авто, отримав ще й опіки рук.

Наразі деталями інциденту займаються правоохоронці.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 88
Лучанин Показати IP 30 Жовтня 2014 14:49
таке життя )) нехай краще скаже де гроші взяла на таку машину
Доктор Хаус до Лучанин Показати IP 30 Жовтня 2014 15:16
"займаюсь викладацькою діяльністю"
321 до Доктор Хаус Показати IP 30 Жовтня 2014 15:25
Це автомобіль Діми, її чоловіка.
вусс до 321 Показати IP 30 Жовтня 2014 21:30
а це випадково не та що судиться зі стареньким дідусем, який збив її дитину?
Також лучанин до Лучанин Показати IP 30 Жовтня 2014 15:22
У людей біда, а вас жаба просто задавлює. Бридко читати відгуки пронизані чорною підлою зивистю. Таке враження що значна частини украінців ніколи не зміниться. Замість співчуття і підтримки - наклеп без знання реального стану справ. Адже Ви не знаєте людини, не знаєте майнового стану сімї, батьків, чоловіка. Для чого відразу вішати ярлики, абсолютно не володіючи інформацією. Так як Ви поступають лише низькі по своій моралі і совісті люди, котрі самі ліниві та зависливі і не в змозі створити будь-який бізнес, проявляти ініціативу і відповідно заробити кошти для придбання хорошого авто. На Ваше переконання усі мають житимають бути бідними і рівними з точки зору майнового стану. Якщо так думає більшість Україна назавжди залишиться нещасною і бідною країною. Тому припиніть дорікати, а краще висловлюйте слова підтримки. До речі і в інтернеті і на телебаченні про цю жінку було багато інформації про її волонтерську діяльність і активність в допомозі іншим.
Анонім Показати IP 30 Жовтня 2014 14:52
Викладач-це вже хабарник.Всі ми знаємо викладачів.А машина крутенька,чесно гроші заробити на неї неможливо. Не жаль,завтра купить другу.Хай не лізе в ніякі партіїкомусь дорогу перейшла-це точно
знання до Анонім Показати IP 30 Жовтня 2014 15:40
це ти тупоголовий і ніколи мізками тобі такі гроші не заробити, а щоб ти знав то у Луцьку багато порядних викладачів і твої зіжмякані 100 грн. за залік ніхто і брати не буде бо якщо би всі вчились так як треба то і жилиб заможньо............!!!
Саша до знання Показати IP 31 Жовтня 2014 08:06
чуєш вундеркінд, в технічному так само як і у ВНУ порядочних викладачів можна на руках порахувати і ,що головне всі їздять на тролейбусі чи маршрутці ,у крайньому випадку на недобитих жигулях.Мав необережність там навчатися і працювати так,що не потрібно розказувати казки про чесність.
Анонім Показати IP 30 Жовтня 2014 14:52
коментар було видалено
Не тринди до Анонім Показати IP 30 Жовтня 2014 15:08
Якщо працювати на заводі Кромберг в цеху, то точно не заробиш. А хороший програміст, який отримує 5000$ в місяць (цілком реальна ЗП для толкового кодера), на таку тачку заробить за пів-року. Або ж її чоловік підприємець середньої руки, теж цілком реально заробити таку суму. Так що не треба ля-ля, якщо ти лузер і не можеш чесно заробляти достойні гроші, то це не значить, що ніхто не може. Наших "щирих українців" як завжди, жаба давить.
НН Показати IP 30 Жовтня 2014 14:55
да, машинка европейская, тихая, мягкая и быстрая... на последнюю гривну купленная.
лучани Показати IP 30 Жовтня 2014 14:56
В Африці ебола ,а на Волині жаба.
читач Показати IP 30 Жовтня 2014 14:59
ось і появляються "чесні" обличчя самопомочі...
Катя Показати IP 30 Жовтня 2014 15:01
Юлія дуже хороша людина, викладач і мама. Люди хто вам заважає працювати викладачем чи ще кимось... та й заробити собі на таку машину... а не сидіти заздрити за комп*ютером...
Лучанин до Катя Показати IP 30 Жовтня 2014 15:04
це скільки викладач має отримувати щоб заробити на таку машину? що ти мелеш ?
Катя до Лучанин Показати IP 30 Жовтня 2014 15:24
З вашої логіки всі люди які мають хороші автомобілі на них накрали...
Лучанин до Катя Показати IP 30 Жовтня 2014 15:42
ну точно невикладачі на свої чесні зарплати заробляють на таки машини
Сусід до Лучанин Показати IP 30 Жовтня 2014 15:50
Це машина її чоловіка Дмитра!Ло чого тут викладач?
гуцул до Сусід Показати IP 30 Жовтня 2014 16:17
якщо машина її чоловіка, то чому чоловік недає інтервю і не розповідає про події, які стались, а говорить його дружина - кандидат в нардепи. а інтервю бере андрій гнатюк - 24 канал на Волині....24 канал належить родині Садового (його дружина має майже 100% акцій)......
майдан до гуцул Показати IP 31 Жовтня 2014 22:29
Повна прив’язка до каналу некоректна, оскільки ми бачили це відео і на інших каналах. А те, що він знімався на 24-й, то це цілком логічно. І коли стріляли два роки тому по машині свободівця, то теж 24-й показував. Але то ж не значить, що канали належать йому. Є резонансна інформація, гостра, яку замовчувати не можна. Бо підпал - то злочин. І канал показує. А журналіст просто виконує свою роботу. Це чути з питань. І те, що інтернет-видання зняло, то воно теж належить Садовому? Гірше, коли таке будуть замовчувати. До речі, 24-й і 5-й найбільше підторимували і найоб’єктивніше висвітлювали Євромайдан. Тому логічно, що підпал машини представниці нової сили теж показали.
Макар до Сусід Показати IP 31 Жовтня 2014 20:41
велосіпед не мій! машина діми, а діма бандюк
Чесність до Катя Показати IP 30 Жовтня 2014 19:55
На рахунок хорошої мами можу посперечатись, бо справжня мама, яка має однорічну дитинку не буде пхатись у депутати, і не буде спихати своїх дітей на няньок. Нещодавно їй було попередження як її доця потрапила на бампер машини діда. Але видно нічого це її не навчило. Не можна бути такою злою до людей. І за викладача можу з вами посперечатись, знаючи яким чином вона потрапила в університет.
пенсіонер Показати IP 30 Жовтня 2014 15:02
все життя працював чесно і ніякої машини немав. навіть не співчуваю бо як вище писали то даремні гроші як прийшла та машина так і пішла. красти брати то теж не вічно ченим трудом так не заробиш! от такі наші депутати і депутатоньки
лучани до пенсіонер Показати IP 30 Жовтня 2014 15:13
Ти погано працював,якщо нічого не маєш. А може ще й тихенько підкрадав,виносячи щось з заводу.
андрій Показати IP 30 Жовтня 2014 15:08
А чоловік іі хто?
до аноніма Показати IP 30 Жовтня 2014 15:09
а з чого ви взяли, що то вона заробила? може у неї хороший чоловік? не заздріть, бо аж злість бере!
олександр Показати IP 30 Жовтня 2014 15:17
якщо й чоловік то такі гроші так просто не заробиш ! де такі гроші ви вже заробили? накрали ? сапопоміч б
петя Показати IP 30 Жовтня 2014 15:18
а мене злість бере бо і чесно такі гроші не заробиш щоб так розкушувати якщо б чесно то ніхто не підпалв вашу машинку шановні!!
Василь до петя Показати IP 30 Жовтня 2014 20:51
Петю, якщо сидіти і пи....ти перед комп'ютером, то дійсно нічого не заробиш. С*аку підняти спробуй. Може й вдасться заробити.
Просто мама Показати IP 30 Жовтня 2014 15:23
Більшість купують авто у кредит. Чому тут заздрити.
Лось до Просто мама Показати IP 30 Жовтня 2014 17:31
Дорогі авто, як правило в кредит не купляють. купують люди з малими статками. А якщо машина "крута", то не кредитна.
Каті Показати IP 30 Жовтня 2014 15:23
катя а де викладачі так заробляють щоб на автівку заробити? треба вміти брати хабарі так? сором таким викладачам і все а ніхто не заздрить бо тут немае чому заздрити
Анонім Показати IP 30 Жовтня 2014 15:25
можливо їй чоловік купив машину, чи у кредит взяла...
ігор Показати IP 30 Жовтня 2014 15:27
да уш на такую машину умом в нашей стране не заработаешь за чужие деньги только так и случается
лучани Показати IP 30 Жовтня 2014 15:28
Туніядці-дармоїди та алкоголіки тільки завидувати вміють.
белое крыло Показати IP 30 Жовтня 2014 15:28
Много лже-учителей(Викладачив)..накосил такое бабло...еще есть много рыго-деректоров Школ.Которые еще ни как не могу вспомнить Где взяли Инфинити.Лексусы и Субару..стоимостью как минимум по50тыс уе..Вы зайдите в Школы города Луцк и спросите сколько стоит аренда спорт Зала Вам скажут как минимум 20 тыс грн.Вот вам и приветы летят от ваших учеников.Были взяточники и остаетесь ими.А ваш Калюже-старцийный Камитет ни что иное как Шняга....Сами то верите что вы говорите у вас сколько стои укладка волос,маникюр,депиляция.шуба и т.д. Вы что живете за 3000гр.Нет почему тогда врете...нам !!!!!
Лучанка Показати IP 30 Жовтня 2014 15:28
А чому обовязково, хабарник або не можливо заробити , я маю приклади такі , що люди як хочуть щось мати а не рахувати чужі гроші то беруть кредити, крутяться як можуть , аби було легше жити їхнім дітям, а хто тільки живе тим що сьогодні є а завтра як бог дасть, то може тільки поливати брудом тих що хочуть якось вибратися з цього. Не всі їздять на машинах які куплені за крадені гроші можливо вони від чогось іншого відмовляються а машину мають.
Ваня Показати IP 30 Жовтня 2014 15:29
святоша у кожного є вороги навіть заздриники або "гарні "друзі" які заздрять а в очі посміхаються мабуть застраховане авто
лена трикаш Показати IP 30 Жовтня 2014 15:32
є що чоловік гарно заробляє як мій наприклад то і я машину маю нічого дивного немає
1231 до лена трикаш Показати IP 30 Жовтня 2014 16:02
Роблячи висновок з того, як написаний Ваш коментар, то ви і не заробили б грошей. Жодного розділового знаку О_о
лє до лена трикаш Показати IP 30 Жовтня 2014 17:33
Якщо скаже, що чоловік тоді нехай візьміть суму сокупоного задекларованого доходу чоловіка за період підприємницької діяльності додаєте і відніміть ринкову вартість всьго МАЙНА і тоді побачите чи чесні вони були. Якщо вийде цифра без мінуса вибачусь і візьму свої слова назад. Але як показує практика мені вибачитись не прийдесться, а бо прийдеться. Просто на мою думку якщо ти на 100% чесний тоді маєш право займатись люстрацією, якщо ні то навіть не потрібно взагалі щось говорити, а то, в чужого бачу скалку в оці а в себе не бачу колоду.
Аслан Лось до лена трикаш Показати IP 31 Жовтня 2014 20:39
То напевно і добре працюєш по ночам, що машину маєш
лучани Показати IP 30 Жовтня 2014 15:34
Одні гроші пропивали,сигаретки купляли, по барах волочилися, по три дня працювали, а інші вкалували з ранку до ночі та економили на собі.
коля Показати IP 30 Жовтня 2014 15:35
викладачі завжди мають ворогів. Не завжди оцінки ставлять ті які хочеться і заслуговують так як вимагають плату. це дуже часто особливо у заочників
троль Показати IP 30 Жовтня 2014 15:36
Луцьк як село, всі знають хто їй купив машину і над тим кепкують. Купить ще одну- для нього то не гроші,а чоловіка -шкода...
Анонім Показати IP 30 Жовтня 2014 15:37
заздрість людей вражає
працівник Показати IP 30 Жовтня 2014 15:39
да, цей бідняк відмовився від останнього куска хліба, тільки б купити таку машину. Да за зарплату(а тим більше викладача) таку машину не купиш. Тільки хабарники і злодії їздять на таких машинах. Шкода що вся не згоріла. НАКРАВ у людей і все.
У-ух! Показати IP 30 Жовтня 2014 15:44
...і то НЕ москалі...
ангел Показати IP 30 Жовтня 2014 15:48
люди добрі, волиняни, СХАМЕНІТЬСЯ ! ви тут пропісочили все і всіх ! чому така заздрість, чому така несправедливість ???? ви що всі думаєте , що всі люди які їздять на іномарках то це злодії і хапуги ??? ЗВІДКИ У ВАС ТАКА НЕНАВИСТЬ ? чому ви всі так погано думаєте про інших ??? ..................................МАБУТЬ ХАЙ КОЖЕН ПОЧНЕ ІЗ СЕБЕ І КОЖЕН ПОДУМАЄ , А ЩО ВІН ЗРОБИВ САМ ЩОБ МАТИ І АВТО І КВАРТИРУ І ЖІНКУ І ДІТЕЙ І Т.Д. !!!!!!! СЛАВА УКРАЇНІ !
Саша до ангел Показати IP 30 Жовтня 2014 17:46
Всі так рвемося в Європу,то поїдьте і подивіться на яких там машинах їздять а тоді роздявляйте роти і розказуйте про чесність. Там чим менша машина і чим економічніша тим краща. А якщо їде машина більше як за 30 $тис то 90 % що це наші.
Віктор Показати IP 30 Жовтня 2014 15:54
це не заздрість а правда! В нас в Україні такі гроші не заробиш щоб купити таку машину. Більшість сімей виживае за зарплати які платять на роботах в Україні. Тільки державні службовці-чиновники податківці митники можуть собі позволити таку розкіш за рахунок підприємців. Де шановні на державну чи викладацьку роботу так платять?! Тільки за крадені гроші так можна купляти і тому так і обертаеться все -гроші які не зароблені чесно рано чи пізно гублять іноді ті що дають -проклинають щоб гроші були потрачені на ліки так як доньку чи сина батьки вчать за останні гроші! А заздрити тут нічому ми живемо в такій країні що всі один одного обкрадають зараз почага чесність вірність не цінується а гроші машини будинки вілли, коханки коханці сауни бані ітак далі....
Іра Показати IP 30 Жовтня 2014 16:04
цікаво? , а чого то так довго не можуть знайти "палія- шкодника" тих всі машин, яких підпалювали протягом цілого року ??? може це все продумано???
Робытник Показати IP 30 Жовтня 2014 16:16
А чому не можна заробити на таку машину,ось я працюю на Модерні і маю офіційні тобто білу з/п 32000 гр. і купив джив в кредит і вже майже виплатив,тому потрібно працювати,а не комети жабячі писати
. до Робытник Показати IP 30 Жовтня 2014 17:45
Нуль не лишній в зарплаті????
Зеро до . Показати IP 31 Жовтня 2014 00:01
Нуль писав той комент)
Таня до . Показати IP 31 Жовтня 2014 19:16
Там трійка лишня, а не нуль.
Я Показати IP 30 Жовтня 2014 16:17
Співчуваю, хороше було авто. Але, на мою думку, таке дороге авто потрібно тримати в гаражі, а не на вулиці під під'їздом. І двір би був вільніший, і набагато менша ймовірність, що з ним щось станеться.
робітнику Показати IP 30 Жовтня 2014 16:18
32 тис явно брехня 3200 повірю
вася Показати IP 30 Жовтня 2014 16:20
мабуть застрахована машина і захотілось купити нову от так і роблять. дуже це дивно що ніхто не находить хтож палить ці машини. А це просто -ніхто їх не палить це просто китайське барахло продумано на українських людей вони так ламаються як дитячі машинки і все а всі думають що хтось обпалив. баранку крутити ще вміють а от розбиратись в машині мало хто розбирається і тому так трапляється
лучанин Показати IP 30 Жовтня 2014 16:31
Судячи по деяким коментарям.хтось має велике бажання кинути мирний Луцьк в 90 роки зразка Донбасу..Спалили машину падонки, повинні їх осудити..ні навпаки судять потерпілих.яких мабуть і не знають.Звіріємо? Армію швейцарського зразку? Кому нам ? Перестріляємо один одного, і москалів не треба.Бачимо яка біда на Сході, нічого не вчить, показушно поплачемо коли хоронять наших Героїв, а потім будем рити на сусіда? Може вже пора збити свій революційний запал і більш тверезими очима подивитись на світ.Іначе далеко зайдемо
О майн Гот! Показати IP 30 Жовтня 2014 16:40
"Тушили автомобіль", "міг би взірватися", - сподіваюся, вона не викладач кафедри української мови та літератури?
. Показати IP 30 Жовтня 2014 17:25
Так Вона ще й займається люстрацією в області. Не стидно???? Отакі в нас люстратори, яке Ви маєте право відкривати роти про люстрацію.....Якщо скаже, що чоловік підприєме тоді нехай візьме суму сокупоного задекларованого доходу чооловіка за період підприємницької діяльності додасть і відніме від ринкової вартості СВОГО з ЧОЛОВІКОМ ВСЬОГО МАЙНА і тоді побачить чи чесні вони були. Якщо вийде цифра без мінуса вибачусь і візьму свої слова назад.
Цікаво Показати IP 30 Жовтня 2014 18:06
Також лучанин до лучанина, а ти часом не Юля? Бо ж хто ж себе не похвалить як не сама! І де ж то так багато інформаціі про волонтерську діяльність? Активізувалась перед виборами і стала "допомагати", щоб місце в парламенті получити? І не стидно? А до цього волонтерство спало в душі в активістки "где-то очень глубоко"? І цих людей ми обираємо!!! Ганьба!
До троля)) Показати IP 30 Жовтня 2014 18:09
А можна поцікавитись у вас, хто ій це авто купив? Бо не чув ще такого, але, ну дуже вже інтересно)))
... Показати IP 30 Жовтня 2014 18:23
Які ж все таки в нас люди примітивні і злі... Радість від чужого горя завжди повертається бумерангом. А з приводу того хто спалив, здогадатись не тяжко.. Як вже було сказано кимось вище "Луцьк, як село ", так що думаю, скоро все стане на свої місця...
правда Показати IP 30 Жовтня 2014 19:40
Хто купив,хто купив??????Жінка гарна,струнка,приваблива,інтелігентна...Ласих мужиків до таких багато...Самопоміч не шкода,шкода чоловіка,куди дивиться
Чесність Показати IP 30 Жовтня 2014 19:45
Чоловік у цієї Вусенко з Луганська. Ще недавно їздив на білому джипі не знаю яка марка, з барів не вилазить. У Луганську бізнес на копанках прикрився от і вирішив жінку продвинути у депутати, бо ж гроші на красиве життя закінчуються. А на рахунок тих висловлювань щодо заздрості до її машини, то ви дорогі захисники горе-депутатши, поспілкуйтесь з тими студентами, у яких вона приймає заліки. Я думаю, що тоді всі питання по її викладанню і зароблянню грошей самі собою відпадуть. Просто дуже шкода, що знову лізуть до влади такі люди, яким Україна і її люди далеко в задниці, а на першому місці гроші і влада.
То є так до Чесність Показати IP 31 Жовтня 2014 00:05
Джип розбився по пянці - не в курсі ким. Ренж Спорт - толкова була тачка. Тут ноги точно не від цієї мадами ростуть.. Тут "камнем преткновения" є ніщо інше як чорне тверде золото.
До чесності Показати IP 30 Жовтня 2014 20:11
Ви студент? Особисто давали хабарі? Так інформовані про її чоловіка ,слідкуєте за ним? Легко назватись чесним і облити брудом іншу людину, тим більше в чаті. І якщо її чоловік раніше їздив на хорошій машині, то чому він має комусь пояснювати де він взяв BMW-продав джип,купив бмв
Анні Показати IP 30 Жовтня 2014 20:44
Ніколи українці не будуть жити добре,поки не забудуть прислів" нічого так не радує,як невдача ближнього". А на рахунок навчання: потрібно вчитися і тоді жоден викладач не візьме в тебе гроші,які ти ж сам йому пхаєш в залікову книжку
Волинянин Показати IP 30 Жовтня 2014 21:08
Дивіться на себе
Колишній студентці-г Показати IP 30 Жовтня 2014 21:10
красуне, вишліть фото, покажіть ту заздрісну красу)))
лучанин Показати IP 30 Жовтня 2014 22:12
Авто куплене за декларовану з.п. у 33 тис. грн. на рік. Проте в декларації не зазначений ні дохід чоловіка, відсутня також інформація і про нерухомість. Квартирку, певно, винаймають, поки будують будинок (цеглинка до цеглинки), не доїдають, лише двох няньок годують. Її пропіарена волонтерська діяльність дійсно розпочалась символічно-перед виборчою кампанією.
дивачка Показати IP 30 Жовтня 2014 22:13
Живу в Луцьку, а тих кубів люстраційних не бачила. Про що мова?
Оля Показати IP 30 Жовтня 2014 22:19
Друга дорога машина за місяць, аналогічно підпалена, але наші експерти і міліція кажуть "САМОЗАГОРАНІЄ",)))))
Вася Показати IP 30 Жовтня 2014 22:31
Про що ви мелете, в неї чоловік як церковна миша, а грошики татуся багатія, ночні клуби має і т.д. дивуюсь як совісті хватило лізти в політику.
Тетяна Показати IP 30 Жовтня 2014 22:37
Люди схаменіться,побійтеся бога,Господи ти нам дав те,що ми заслужили.ну хіба можна радіти чужому горю? А викладач до речі вона прекрасний,знаюча врівноважена. До речі дарма кандидата юридичних наук не дають І чоловік в неї прекрасний і дітки гарні, ну чого вас всіх жаба душить,дивіться бо ще задихнетесь від злості.
Чесність до Тетяна Показати IP 30 Жовтня 2014 22:58
Не розповідайте байки. Насмішили щодо роздавання кандидатів. У нас такі звання давно вже спаплюжені. А щодо Вусенко, то її звання було набуте внаслідок частих посиденьок таких самих "докторів" у барі її татуся поблизу податкової. І будь ласка не захищайте таких кандидатів, які навіть не знають про елементарні речі щодо сімейного кодексу. А вийти прочитати перед студентами конспекти набрані лаборантами, то великого розуму не потрібно. На жаль, у нас не Європа, бо такі "кандидати" працювали б там в кращому випадку секретарями.
я до Тетяна Показати IP 1 Листопада 2014 10:14
Не дають дарма кандидата будь Яких наук, а за гроші, в основному!!! Не треба лукавити!!!
волинь Показати IP 31 Жовтня 2014 00:04
Де вас тут таких гнилих тут так багато взялось..? бридко читати як людей жаба давить... а пыдпалювача до речы вже кажуть вичислили,...
гена Показати IP 31 Жовтня 2014 00:05
був кращої думки про "самопоміч" з такими депутатами делеко заїдем.
чебу до гена Показати IP 31 Жовтня 2014 00:40
А що не так з депутатами?
ПРАВДА до чебу Показати IP 31 Жовтня 2014 19:10
з садовим все ок., але з вусенко-гресик діагноз з дитинства0ШИЗОФРИНІЧКА ІСТЄРІЧНА! ЧУДО ВОЛИНІ!
Мадмуазель Показати IP 31 Жовтня 2014 13:04
Шановні!невже так важко пережити людську перемогу!?навіщо впадати в крайнощі ?! Ніхто не заважає, із вище прокоментованих опинитись на місці Юліі Вусенко!) чому наша ментальність дозволяє критикувати! !!!! Люди- дбаємо про майбутне!!!про наших дітей!
Таня Показати IP 31 Жовтня 2014 22:10
Боже,люди...які ви злі і не добрі!!!
белое крыло Показати IP 1 Листопада 2014 18:38
Пробуем под итожить...Выходит что жизнь на бедной Волынской земле у многих удалась.НО) почему то после того как Наши с вами дети получили пулю на Институтской.пропали без вести под Иловайском.расстреляны и находятся в тюрьмах в Ростове.А эта НЕ_жная женщина нам рассказывает как мол Мы центр в Эропе.Так рассказываю вам лично Юля..что если вы или ваш знакмый возьмет хоть одны Чупа-чупсину(сосачку) как подарок,он вылитет с треском и будет в кафешках на авто заправке продавать талоны в туалет.Что вы врете и обманываете НАС...в Садиках -взятка в школах взятка в больнице-взятка на работе взятка...вы что не в Украине живете..мы позвонили в Италию и спросили сколько ВЫ такая красивая и умная должны в Луцкий городской бюджет за вашу машинку...Вам рассказать..Так вот родная-около 10000 эвро в год..по курсу 1 к 18 тоесть 180тыс грн...так что покупай Заз и катайся.и Само помощь это очередной проэкт Львовских .....
Мірик Показати IP 2 Листопада 2014 11:56
Та замовкніть ви з тими коментами, вона тільки цього і хоче, ніхто не знав а так хоч пропіариться, а самопомочі ганьба що з такими водиться, то зла сімейка...
вася столяр Показати IP 20 Березня 2017 23:20
Діма Вусенко, їхав би ти назад в свій лугандон по-хорошому...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus