USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку готуються до відзначення сумної річниці

17 Квітня 2014 10:37
З метою вшанування постраждалих від наслідків аварії на ЧАЕС та у зв’язку з відзначенням у місті 28-ї річниці Чорнобильської катастрофи у нашому місті відбудеться чимало заходів.

Відповідне розпорядження підписав Луцький міський голова Микола Романюк.

25 квітня на Меморіальному комплексі «Вічна Слава» відправлять панахиду та відбудеться покладання квітів до пам’ятного знаку «Жертвам Чорнобиля». Також квіти покладатимуть до меморіальної дошки А.Д.Грищенку, що на проспекті Волі, 12.

Також до 23 квітня проводитимуть комплексні медичні огляди ліквідаторів вдома, які за станом здоров’я не можуть самостійно відвідати поліклініку. Згідно з результатами оглядів розроблять план щодо зниження захворюваності та смертності серед цієї категорії населення.

З метою вивчення потреб щодо медичного забезпечення постраждалих громадян за участю керівників лікувальних закладів, ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, працівників Реабілітаційного центру «Чорнобиль» та представників управління охорони здоров’я міської ради організовуватимуть круглий стіл.

У загальноосвітніх навчальних закладах відбуватимуться уроки пам’яті «Пам’ятай Чорнобиль», до їх проведення залучатимуть учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС.

У Палаці учнівської молоді організовуватимуть спомин-реквієм «Чорнобильський квітень».

Традиційно, у бібліотеках міста та бібліотеках загальноосвітніх навчальних закладів проводитимуться тематичні виставки, що висвітлюватимуть проблемні наслідки Чорнобильської катастрофи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus