USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку готуватимуть професійних футбольних арбітрів

30 Січня 2015 11:31
Вже другий рік поспіль Федерація футболу Волині буде проводити набір слухачів у Школу футбольного арбітра Волині 2015 року.

Унікальною особливістю цього навчання є те, що ніякої попередньої підготовки не потрібно, тому кожен охочий (навіть студент) зможе пізнати ази мистецтва рефері, - йдеться на Волиньспорт.

Реціпієнти матимуть можливість набути теоретичного та практичного досвіду з арбітражу футбольних матчів та бути рекомендованими для проведення обласних та всеукраїнських змагань.

Школа діє під егідою Комітету арбітрів ФФУ та Національної школи футбольного арбітра, що дасть змогу перспективним слухачам продовжити навчання та арбітраж на професійному рівні.
Можливе дистанційне навчання на місцях для слухачів з районів та міст Волині, які не мають змоги навчатися в Луцьку.

Навчання триватиме рік. Курс буде розбито на три модулі, після кожного з яких відбуватимуться екзамени. Другий рік навчання - кращі арбітри будуть рекомендовані у Київ, де лекції та практику вестимуть викладачі з Національної школи футбольного арбітра (директор - Іщенко Ігор) та з Комітету арбітрів ФФУ (куратор - П'єр-Луїджі Колліна).

І це ще не всі нововведення. Як розповів директор Школи футбольного арбітра Волині Володимир Журибіда, під час навчання слухачі залучатимуться до проведення матчів обласних змагань. Тобто не треба чекати завершення, а це фантастичні бонуси – реальна практика на високому рівні та перші зароблені гроші за арбітраж.
Контактний телефон - 066-307-74-59 (Журибіда Володимир)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Нікіта Показати IP 30 Березня 2016 02:10
З якого віку можна судити матчі Парілігиматч чи 1 лігу7

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus