USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку і селах району облаштують зовнішнє освітлення. Де саме?

9 Грудня 2021 23:22
У місті Луцьку та в селах Луцького району, як-от Дідичі, Ужова, Кроватка, до кінця поточного року запланували роботи з нового будівництва та реконструкції мереж зовнішнього освітлення.

Тендери для пошуку підрядників оголосили департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради, Олицька селищна рада та Копачівська сільська рада. Пропозиції від учасників прийматимуть до 10-13 грудня.

Нове будівництво мереж зовнішнього освітлення в Луцьку здійснять на вулиці Ранковій – від вулиці Миколи Куделі до вулиці Мамсурова. Вартість робіт оцінили у 255 500 гривень.

Ідеться про встановлення 12 залізобетонних опор, підвішування самоутримного ізольованого провода, встановлення 17 світлодіодних світильників (LED), монтаж обладнання, заземлення тощо.

Гарантійний термін експлуатації обладнання становитиме 10 років.

Нове будівництво мереж вуличного освітлення в Дідичах запланували на вулиці Мирній. Очікувана вартість цих робіт становить 97 200 гривень.

Роботи тут включатимуть установлення восьми залізобетонних опор, підвішування самонесучого iзольованого провода на опорах, прокладання провода, встановлення обмежувачів перенапруги та чотирьох світильників.

Гарантійний термін на об’єкт – п’ять років.

Реконструкцію вуличного освітлення в селі Ужова проведуть на вулиці Бригадній від ТП 36010. Роботи вартуватимуть до 142 257 гривень.

Згідно з тендерною документацією, в селі підвісять самонесучий ізольований провід на опорах, змонтують обладнання, встановлять 13 свiтильників із світлодіодними лампами тощо.

Гарантійний термін на виконані роботи в Ужовій становитиме три роки.

У селі Кроватка до кінця року реконструюють вуличне освітлення на вулицях Партизанській, Пугачова, Молодіжній та Шкільній від ТП 36442. Вартість цих робіт оцінили у 150 тисяч гривень.

Реконструкція включатиме підвішування самонесучого ізольованого провода на опорах, монтаж, заземлення, встановлення 27 свiтильникiв з світлодіодними лампами та ін.

Строк гарантії на виконані роботи також складатиме три роки.

Нагадаємо, реконструкцію електромереж вуличного освітлення цієї осені здійснили в селах Хорлупи та Пальче Підгайцівської громади.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Селянин Показати IP 10 Грудня 2021 10:39
Вулиця Лисенка що вiдноситься до с.Великий Омеляник фактично примикае до вулицi Трутовского, що вiдноситься до Луцька. Обидвi вулицi занедбанi з точки зору дорожнього покриття. Суцiльнi ями та повна вiдсутнicть тротуарiв. I якщо на Трутовського ще е якесь освiтлення, то на Лисенка суцiльна темiнь...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus