USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку КВН: визначили фіналістів та освідчувалися зі сцени

16 Травня 2015 22:30
Менше політики, а більше соціальних тем, ну й, звісно, «чіткий паца» з району – таким був КВН у Луцьку, де три команди змагалися у другому півфіналі за право боротися в першості.

Це був останній півфінал сьомого сезону Всеукраїнської ліги КВН «Волинь», який відбувся сьогодні, 16-го травня.

За дві путівки у фінал змагалися:

- «Збірна бувших» (Рівне);

- «Кабмін» (Тернопіль);

- «Молодіжна збірна Рівного»

- «Квартет +» (Житомир).

Команди грали в конкурсах «Візитка», «Розминка», «Відеоконкурс» та «СТЕМ».

«Ми бачимо, що інтерес до КВНу падає, я взагалі спостерігаю, що зараз складно людей відірвати від комп’ютерів, втім, глядачі є. І взагалі, КВН – це інтелектуальна гра, тут учасники розкривають проблеми, які зараз є в суспільстві, а проблем у нас чимало. Цікаво зауважити, що з минулого року менше жартують над політикою, а екс-головні «герої» сцени Азаров і Янукович взагалі зникли», - розповідає голова молодіжної організації «Волинська асоціація КВН» Валерій Пельц.

А жартували майстри гумору про п’яних ДАІшників, грішних попів, а також «рвав» сцену «чіткий паца» з району.

Лучанам сподобався жарт, з якого розпочали рівняни: «У Рівному немає доріг, в Житомирі немає доріг, а коли приїхали до Вас, то зрозуміли, що Україна єдина», - глядачі зустріли оплесками.

А ще зірвалися бурхливі оплески, коли учасник із команди «Кабмін» Тернопіль, який важить за сотню кілограмів, затанцював на сцені брейк данс.
Отож, з великим відривом «Збірна бувших» Рівне перемогла суперників нокаутом.

Тепер вони у фіналі будуть змагатися із трьома командами: «Чак Норіс» (Камінь-Каширський), «Безна» (Вінниця) «Збірна Ювілейного» (Рівне).

Окрім них, у фінал може попасти ще одна команда, яка набере найбільше голосів під час голосування на сайті організації «Волинська асоціація КВН»: «Жигулі» (Луцьк) чи «Молодіжна збірна Рівного».

Зауважимо, ця гра стала особливою, адже члену правління «Волинської асоціації КВН» Олені Гнасюк її коханий Олег Медко зробив пропозицію руки і серці, дівчина погодилася.
Під час гри організатори збирали кошти для волинських бійців АТО. Як повідомив ведучий, минулого разу зібрали трохи більше тисячі гривень.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські новини писало про те, що Волинська команда КВН «Замок Любарта» увійшла в 12-ку кращих гумористичних збірних в Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Іра Показати IP 17 Травня 2015 07:10
прикольна була гра, вітаю молоду пару)
лучанка Показати IP 17 Травня 2015 10:32
Дуже примітивно
Лучанин до лучанка Показати IP 17 Травня 2015 15:26
Паняночко, коли запросите на свій, не примітивний захід?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus