USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку медиків навчали на випадок бомбардування

13 Жовтня 2014 08:00
В обласній клінічній лікарні відбулися тренування з питань цивільного захисту та комплексні тактичні навчання служб екстреного реагування обласного центру, - повідомили у прес-службі волинських вогнеборців.

Навчання мали на меті перевірити дії медичного персоналу та керівництва одного з найбільших в області лікувальних закладів на випадок надзвичайної ситуації, відпрацювати порядок аварійно-рятувальних робіт та укриття працівників і хворих з лікарні до захисної споруди.

За задумом навчань, внаслідок бомбардування виникла пожежа та зруйновано частину зовнішньої стіни фізіотерапевтичного корпусу, поранено 3 особи із числа медичного персоналу.

Після отримання ввідної чергові працівники лікарні чітко сповістили керівництвата працівниківлікарні, повідомили спеціалізовані аварійні служби міста.

До місця навчань вже за 5 хвилин прибули чергова варта частини спеціальної пожежної техніки, карета швидкої допомоги «медицини катастроф», аварійна бригада служби газу, працівники міліції, керівництво управління охорони здоров’я, представники органів місцевої влади.

Спеціалізовані служби організували надання медичної допомоги постраждалим, гасіння пожежі у фізіотерапевтичному корпусі, відключення газо- та електропостачання будівлі від загальної мережі. Всього залучили 8 одиниць техніки та понад 20 співробітників служб екстреного реагування міста.

На другому етапі навчань медичний персонал лікарні відпрацював евакуацію працівників та хворих у захисну споруду, що розташована на території лікарні, для запобігання загибелі та травмування людей внаслідок бомбардування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus