USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку – Міжнародний турнір з козацького двобою

5 Лютого 2019 18:02
Грандіозна подія вже на цих вихідних відбудеться у Луцьку. Так, 9 лютого в Адреналіні - IV Міжнародний турнір з козацького двобою за правилами ММА в Октагоні «PRIDE – 2019».

Учасники з Азербайджану, Туреччини, Білорусі та найсильніші бійці з різних куточків України зійдуться у запеклих поєдинках з волинськими спортсменами.

9 лютого в Арт-Кафе «Стоп-Кадр» (Адреналін-Сіті) о 19:00 розпочинається яскрава шоу-програма і 16 найкращих боїв міжнародного турніру! Придбати вхідні квитки на вечірню програму можна буде 9 лютого впродовж дня в арт-кафе «Стоп-Кадр»!

Вже на наступний день, 10 лютого, за призи та нагороди турніру позмагаються юні спортсмени, – дійство відбудеться на спортивній арені СРК «Адреналін-Сіті».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus