USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку на День закоханих одружили найповажнішу пару. Відео

14 Лютого 2018 17:51
У Луцьку 14 лютого одружили найстаршу пару. Нареченому – 75 років, обраниці – 64. Разом вони вже 11 років, хоча познайомилися майже три десятки років тому.

Про це йдеться в сюжеті 5 каналу.

Онисій підвіз Раїсу додому, коли та запізнилася на автобус. Вона зізнається: незнайомець довго не виходив з голови. Утім, історія тоді продовження не мала. І через 16 років вони знову зустрілись, коли їх познайомили друзі.

Жінка розповіла, що впізнала його по жакету, у якому він був у перший день зустрічі, пише Суспільне Волині.

"Дивлюся: фотографія, і він стоїть в тій же маринерці в клітинку. Боже! Точно він. Пішла в іншу кімнату, подивилась в шафу – маринерка тая висить!", - ділиться спогадами жінка.

"Для мене вона сама хороша, але діло не в тому. Розпис нікого не тримає. Тримає душа, але треба, щоб все було по закону. Любов – це не те, що там показують, любов – отут вона, в серці", – каже Онисій Юхимович.



Відтоді пара не розлучалася. До РАЦСу прийшли удвох, адже діти нареченої Раїси нині – за кордоном. Кажуть, що дату розпису спеціально підібрали з нагоди Дня всіх закоханих.

"Якийсь такий день незвичайний! Колись його не святкували, в нас не було. А ми по-теперішньому вже, по-сучасному", – пояснюють молодята Раїса та Онисій Поліщуки.

"Дуже приємно дивитися, наскільки люди віддані один одному, як вони люблять, поважають і бережуть один одного. Хочеться, щоб і молоді пари дожили до такого віку разом", – каже головний спеціаліст відділу РАЦС Надія Данильчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus