USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку на Ківерцівській водій BMW зніс паркан

26 Липня 2023 11:07
У Луцьку 22-річний водій зніс паркан. Дорожньо-транспортна пригода трапилася вчора, близько 21-ї години, на вулиці Ківерцівській.

Про це інформують у пресслужбі патрульної поліції Волині.

На місці автопригоди перебував керманич автівки BMW, який і розповів, що під час руху не дотримався безпечної швидкості, дорожньої обстановки та не врахував погодних умов. Через це він втратив можливість контролювати рух свого автомобіля та здійснив наїзд на дорожню огорожу.

На водія поліцейські склали адміністративні матеріали за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), за ч. 1 ст. 126 (Відсутність поліса обов’язкового страхування) та за ч. 1 ст. 139 (Пошкодження автомобільних доріг, вулиць, дорожніх споруд) КУпАП.

Патрульні закликають водіїв дотримуватися ПДР й обирати безпечну швидкість.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Qwert Показати IP 26 Липня 2023 12:10
бнв і памороки - разом назавжди....
Нема на то ради ! Показати IP 26 Липня 2023 12:32
Ну, зібрався писати статтю на конкретну тему , мало знань , не володієш технічною термінодогією, - то відкрий термінологічний словник чи кінці-кінців у спеціалістів запитай ! То в твоїй хаті у селі між сусідами паркан !
911 Показати IP 27 Липня 2023 10:36
Хіба тротуар та велодоріжку огороджують парканом. Водій міг повбивати людей які могли знаходитися на тротуарі та велодоріжці. Поліціянти неграмотні тому і пишуть бздуру різну. Водій корча порушив та створив аварійну ситуацію в разі якої його відро вилеиіло на тротуар та велодоріжку чим міг спричинити вивство обо каліцтво людей тварин які могли знаходитися в даний час на місці події. Навіться трохи актуально писати писаки речі .Це є грубе порушення правил дорожнього руху.Кричуще порушення . Якби олень на відрі їхав зі швидкістью 50км на годину то жодних інцидентів не могло виникнути.Кримінальна відповідальність має настати в даному випадку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus