USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку на Ковельській зупинили водія з підробленими документами

12 Травня 2021 16:13
У Луцьку на Ковельській зупинили водія, який порушив правила дорожнього руху. У водійському посвідченні поліцейські виявили ознаки підробки.

Про це повідомляє патрульна поліція Волині у Фейсбуці.

8 травня, близько 16 години, на вулиці Ковельській, під час забезпечення безпеки дорожнього руху, а саме контролю за дотриманням швидкісного режиму, патрульні зафіксували порушення ПДР водієм автомобіля Mercedes-Benz A 170, який рухався в населеному пункті зі швидкістю 79 км/год (при дозволеній 50 км/год).

Поліцейські зупинили вказаний автомобіль. Під час перевірки документів, у 31-річного чоловіка інспектори виявили у посвідченні водія ознаки підробки. Також встановили, що будь-яка інформація про документ в автоматизованій системі відсутня.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу Луцького районного управління.

Нараз слідчими відкрите кримінальне провадження за ч. 3 ст. 358 (Підроблення посвідчення або іншого офіційного документа, вчинене повторно або за попередньою змовою осіб) КК України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 12 Травня 2021 17:37
на лівих доках зазвичай порушувати не варто?
Лучанин до Анонім Показати IP 12 Травня 2021 17:59
та напевно він і не збирався "порушувати", тільки напевно "забув" про зменшення макс швидкості на 10км. якби знав про це - то б їхав 69 км/год.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus