USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У Луцьку на перехресті зіткнулося три авто

20 Серпня 2018 15:07
Дорожньо-транспортна пригода за участю трьох автомобілів сталася 20 серпня на перехресті вулиць Задворецької та Карпенка-Карого.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили у прес-службі патрульної поліції Волині.

Так, близько 14 години поблизу рекреаційного комплексу «Срібні лелеки» зіткнулися «Део Ланос», «Міцубісі» та «Ніссан».

На щастя, в аварії ніхто не постраждав. Внаслідок зіткнення автівки зазнали механічних пошкоджень.

На місці працюють патрульні, які і встановлять обставини ДТП.

Фото Vlad Morozovskiy
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
8888 Показати IP 20 Серпня 2018 15:58
Це тільки в Луцьку такий маразм, де однорядна дорога перетинає дві дворядні і при тому є головною... Якийсь п'яний інженер знаки ставив про напрямок головної дороги.
ol до 8888 Показати IP 20 Серпня 2018 16:35
А тепер представ, поміняли все як ти хочеш, ти стоїш на однорядній дорозі і пропускаєш всіх по головній дворядній дорозі. вроді все ок но ти стоїш перед 2-ма машинами на коліях ЗД і тебе і взаді вже зажали, і тут летить тобі в бочину електричка інтерсіті Луцьк - Лондон. Твої дії?
8888 до ol Показати IP 20 Серпня 2018 17:03
Представив, стою і дивлюся на світлофор та чемно чекаю на зелене світло... Електричка інтерсіті Луцьк - Лондон це круто / :0:0:0 /, а Ви вже її бачили і можливо навіть їздили :):):)...
ol до 8888 Показати IP 20 Серпня 2018 17:22
і тут летить боцюн у вирій і видає рідку струю з підхвоста яка летить прямо на ЛЕП, яка запітує електрикою твій світлофор, і от біда, на перехресті гасне світло від короткого замикання, ти стоїш і..... перечитай перший пост.
Йой до ol Показати IP 20 Серпня 2018 19:20
Були б ви праві, якби хоч колись прочитали ПДР, я вже мовчу про повагу до Правил. Описуючи будь-що ви повинні закладати в ваш опис дії які б не суперечили вимогам ПДР. Перечитайте ще раз свою маячню. Якби ви колись чули про ПДР, то повинні були б знати що на коліях, так само як і на зебрі на пішоходному переході зупинятися заборонено - ви повинні дочекатися перед колією чи зеброю звільнення місця за ним(и), також при постійному русі транспорту коли не видно перешкод, ви повинні передбачити можливість зупинки на колії чи зебрі, а тому призупинитися перед і дочекатися вільного місця поза колією чи зеброю, щоб не зупинитися на них і не створити перешкоду руху залізничному транспорту або пішоходам, яких ви зобов'язані згідно ПДР пропустити.
ol до Йой Показати IP 20 Серпня 2018 20:56
Давай ти будеш судити по собі, окей? Я для прикладу правила вивчав а не читав. На повагу до правил я клав з лівою КРЗовської труби. Ще давай ти завтра попробуєш позупинятися перед колією на Набережній/Стрілецький для прикладу? ))) Разів 10 так туда сюда поїздиш і подивимся на якій спробі тобі як мінімум побібікають?) Там якраз офігенна ситуація можлива: ти їдеш за авто, починає мігати зелене, ти якраз думаєш що якраз проскочиш разом з передньою машиною НО ФІГ там! Попереду їде переляканий який на першому миганні зеленого і тупо зупиняється, і ти чотенько так за ним зупиняєшся якраз на колії. Твої дії? Ти зїсиш ПДД і пересядеш на тролейбуси? Аналогічна ситуація можлива і на ККарого. Представ, що було би, якби на тому повороті де між колією і дорогою є місце для однієї машини, всі би очікували перед колією коли передня машина поверне. Саме тому там немає досі світлофора і меньша дорога є головною.
Та ну до 8888 Показати IP 20 Серпня 2018 19:28
Не треба гнати на інженерів, там все встановлено згідно норм та правил. Інше діло що з часом міняються обставини і потреби. Але і в цьому стані при старанному виконанні учасниками ДТП ПДР, ДТП при будь-яких умовах не могло мати місце. Врахування дорожньої обстановки і дії відповідно до цього (зменшення швидкості, надання переваги в русі (пропусти дурня)) ніхто не відміняв!
666 Показати IP 20 Серпня 2018 16:49
Ти спочатку правила дорожнього руху вивчи,а тоді пиши щось! Вас диваних експертів стільки розвелось що пропадає бажання взагалі новини читати,краще вже нічого не пиши, а то як в воду п...рднув!
ol до 666 Показати IP 20 Серпня 2018 16:53
А ну ка, не диванний екперт, поясни по ПДД
ігор луцький Показати IP 20 Серпня 2018 17:22
Казали що лише водії євроблях купують водійське посвідчення.
777 до ігор луцький Показати IP 20 Серпня 2018 18:06
Здача на права навіть без взяток не гарантує відсутність ДТП. В подібних людей плоска логіка: дтп- купив права. євробляха - полішук ніщеброд. хтось всрався - путін винуватий.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus