USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку на першому поверсі будинку горіла квартира

5 Лютого 2021 09:53
За добу 4 лютого підрозділи Управління ДСНС України у Волинській області здійснили 43 виїзди для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів, проведення навчань та тренувань.

Про це повідомляють на сайті установи.

Минулої доби на території Волинської області виникло 2 пожежі – в Ковельському районі та в обласному центрі.

Зокрема, у селі Кашівка Ковельського району працівники 21-го Державного пожежно-рятувального поста та працівники місцевої пожежної охорони села Кашівка ліквідували пожежу в цегляній господарській споруді.

4 лютого о 23:16 до служби 101 надійшло повідомлення про пожежу в багатоквартирному будинку на вулиці Гулака-Артемовського в місті Луцьку – пожежа виникла в квартирі на першому поверсі.

Силами рятувальників 25-ої Державної пожежно-рятувальної частини горіння локалізоване о 23:27, ліквідоване – о 23:30. Внаслідок пожежі знищене будівельне сміття й вікно в квартирі, вогнем пошкоджене внутрішнє оздоблення стіни на незначній площі. Завдяки оперативним діям вогнеборців вдалося запобігти поширенню горіння на сусідні квартири.

Також у місті Нововолинську рятувальники 5-ої Державної пожежно-рятувальної частини за допомогою буксирувального троса витягнули з кювету вантажний автомобіль та встановили на дорожнє покриття. Для проведення аварійно-рятувальних робіт залучено 1 автомобіль, працювали 3 рятувальників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus