USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку небайдужий чоловік допоміг патрульним зловити нетверезого водія

5 Березня 2024 11:28
Увечері 4 березня до поліції звернувся схвильований чоловік. Він повідомив, що на вулиці Карпенка-Карого хаотично рухається автомобіль Volkswagen, створюючи аварійні ситуації. На його думку, водій цього авто може бути п’яним.

Про це інформує пресслужба патрульної поліції Волині.

Направляючись на виклик, патрульні тримали зв’язок із заявником, який повідомляв місцезнаходження порушника. За декілька хвилин поліцейським вдалося зупинити автомобіль на вулиці Генерала Шухевича.

Читати ще: У Луцьку нетверезий водій скоїв ДТП та втік

Під час спілкування із водієм інспектори й справді виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Це підтвердив і драгер, який показав результат 2,28 проміле.

На чоловіка патрульні склали два адмінматеріали: протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) та постанову за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів) КУпАП.

Читати ще: У Луцьку п'яний водій на Audi не розминувся з деревом

«Дякуємо небайдужим та свідомим громадянам, які допомагають підтримувати правопорядок у нашому місті», – наголосили в патрульній поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Всім Показати IP 5 Березня 2024 14:35
Срані європейські цінності: сусід стукає на сусіда!
Суддя Дреддд до Всім Показати IP 5 Березня 2024 16:18
Не дай Бог, якби він збив когось на дорозі із твоїх рідних чи знайомих, також би кричав про "срані" європейські цінності?
Were до Всім Показати IP 5 Березня 2024 23:18
Теж любиш вмазати за кермом?
Брехня Показати IP 5 Березня 2024 17:08
що на Шухевича, на відео добре видно,що цю вулицю він проїхав. Повага небайдужому водієві,який " вів" це бидло,уявіть з Карпенка-Карого до Грушевського,повз,практично,міськвідділ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus