USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку нетверезого водія зупиняли пострілами Фото

14 Травня 2017 11:48
Патрульним, аби зупинити у Луцьку нетверезого водія, довелося стріляти по колесах його авто. Загалом цієї ночі у місті затримали шість нетверезих кермувальників, повідомляє прес-служба луцьких патрульних.

Перший водій, якого затримали в ніч на 14 травня, мав у понад 18 разів перевищену норму алкоголю в крові, тож недивно, що спричинив ДТП.

Так, 13 травня близько 22 години на вулиці Конякіна водій Seat, здійснюючи розворот, не надав переваги в русі автівці Nissan, потому намагався втекти, але був затриманий на вулиці Кравчука. Результат перевірки вразив – 3, 65 проміле алкоголю. На особу склали відповідні протоколи.

Трохи пізніше, на проспекті Відродження, зупинили ВАЗ за порушення ПДР. Під час спілкування помітили у водія ознаки алкосп’яніння, не мав він і поліса обов’язкового страхування транспортних засобів. До того ж, час від часу намагався покинути місце події, однак патрульні повертали його назад. У результаті - отримав 2 постанови і 1 протокол.

А після опівночі екіпаж помітив BMW на іноземній реєстрації, який рухався без увімкнених фар. На вимогу зупинитись не відреагував і намагався втекти. Протягом кількох десятків хвилин проїхав усіма центральними вулицями: Волі, Глушець, Паркова, Винниченка, Бандери, Коперника, Київський Майдан, Заньковецької. На перехресті вулиць Карпенка-Карого-Заньковецької BMW заблокував дорогу службовий автомобіль патрульних.

Водій-порушник не зупинявся і продовжив рух прямо на одного з полісменів, тим часом він здійснив кілька пострілів у переднє ліве колесо і відстрибнув убік. Це не зупинило водія BMW, і той попрямував далі, об’їхавши по тротуару. Зупинили його на перехресті вулиць Карпенка-Карого-Рівненської, під мостом.

Двоє осіб, які знаходились всередині, не мали документів. У 33-річного водія були явні ознаки сп’яніння, проте проходити перевірку відмовився. Встановили, що той позбавлений права керування, оскільки раніше притягався за статтею 130 КУпАП. Цього разу чоловік отримав 4 адмінматеріали, у тому числі за невиконання вимог правоохоронців про зупинку та за керування в стані сп’яніння.

Транспортний засіб евакуювали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Курило Показати IP 14 Травня 2017 12:01
поганяли дітки пяного по всьому місту, скільки людей можна було покалічити в ході їх забавлянок. це якщо пяну свиню так ловлять, то справжніх гангстерів і не побачили б. ганьбище поліцаям.
А до Курило Показати IP 14 Травня 2017 12:50
Що пропонуєш?
лучанин до Курило Показати IP 14 Травня 2017 13:16
не пи*ди мудило.. добре зловили пяного д*біла.. ще б йому зо 5 років всипали.. виправних робіт.. то було б класно.. понапридумували бухнути і за кермо лісти..
пенсіонер мвс Показати IP 14 Травня 2017 12:20
о знову мабуть Сергійка Купріяна ганяли по місту .......
Кіндрат Панасович Показати IP 14 Травня 2017 13:00
понабирали деб*лів...
панас кінратович до Кіндрат Панасович Показати IP 14 Травня 2017 14:53
Тебе забули
Ніцо Показати IP 14 Травня 2017 23:37
поліція вафлі знову має

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus