USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцьку оберуть кращий середньовічний костюм

10 Серпня 2016 08:59
Кращий середньовічний костюм обиратимуть у Луцьку в рамках дня святкування Дня міста, - повідомляють у відділі інформаційної роботи міської ради.

20 серпня 2016 року у День міста Луцька запрошуємо всіх лучан та дорогих гостей відвідати фестиваль “Князівський бенкет”, що відбудеться на Замковій площі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЯК ЛУЦЬК СВЯТКУВАТИМЕ ДЕНЬ МІСТА ТА ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

В рамках проведення фестивалю оголошується конкурс на найкращий середньовічний костюм! У конкурсі можуть взяти участь діти та дорослі. Для цього достатньо підготувати костюм, який відповідає добі Середньовіччя та продемонструвати його на фестивалі, ставши безпосереднім учасником дійства. Впродовж свята за учасниками спостерігатиме журі, а на завершення буде визначений переможець, який отримає від партнера заходу туристичної агенції “Нові мандри” супер-приз – путівку на двох у автобусний тур “Ключ в Європу” (Будапешт — Відень)!!!

Шквал приємних емоцій та незабутніх вражень від фестивалю Вам гарантовано. Не пропустіть цю яскраву та видовищну подію!

Фестиваль для лучан та гостей міста — безплатний.

Початок заходу: о 13.00 від Братського мосту

Реєстрація для участі в конкурсі з 14.00 до 16.00 в наметі організаторів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ЯІЛ Показати IP 29 Серпня 2016 10:53
Ну,і де результати конкурсу....?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus