USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку обікрали квартиру на 150 тисяч гривень

24 Квітня 2020 18:01
В обласному центрі Волині з квартири викрали грошей та цінностей на 150 тисяч гривень.

Про це стало відомо з ухвали Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Проведеним досудовим розслідуванням встановлено, що у період з 24 по 28 лютого шляхом підбору ключа невідомі проникли у квартиру, звідки викрали 20 тисяч гривень, 450 євро, золоті ти срібні вироби, чим спричинили потерпілій майнової шкоди на загальну суму 150 тисяч гривень.

Проте наразі встановити особу злочинця не вдалося.

Тож слідчий подав до суду клопотання про тимчасовий доступ до документів, які знаходяться у оператора мобільного зв`язку ПрАТ «ВФ Україна», ймовірно, для встановлення кола абонентів, які можуть бути підозрюваними у вчиненні злочину.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що у Луцьку на вулиці Гордіюк, 10 у першому під’їзді на третьому поверсі обікрали три квартири. Також в кінці березня обікрали квартиру на вулиці Липинського.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Богдан Сташинський Показати IP 24 Квітня 2020 18:22
Ще не те буде ... Безробіття породжує кримінал, зараз будуть вештатися містами та селами люди у пошуках шматка хлібу, а хто стакану горілки, а хто ширки ... Готуйтеся Волиняни - зброя, охорона житла і нікому довірливо не відчиняте двері !!!
сергей Показати IP 26 Квітня 2020 09:52
Граждане держите деньги в сберегательных кассах.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus