USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку п'яний водій без прав на Chevrolet в'їхав у Hyundai

20 Червня 2022 17:41
У Луцьку вихідними на одній із центральних вулиць зіткнулися два легковики. Водій Chevrolet був п'яним.

Про це повідомляє патрульна поліція Волині.

Водій Chevrolet Kalos не зайняв вчасно крайнє положення для здійснення повороту ліворуч, не врахував дорожню обстановку та здійснив зіткнення з автомобілем Hyundai Santafee.

Прибувши на місце події, патрульні виявили у водія Chevrolet ознаки сп’яніння та запропонували пройти тест на визначення алкогольного сп’яніння. Результат тесту показав 2,83 проміле, що перевищує допустиму норму в 14 разів. Чоловік погодився з результатом тесту та повідомив, що вживав пиво після вчинення ДТП.

Також у керманича не було посвідчення водія та поліса обов’язкового страхування.

На порушника патрульні склали адміністративні матеріали за ч. 4 ст. 130 (Вживання водієм алкогольних напоїв після ДТП) КУпАП та інші адміністративні матеріали, згідно з вчиненими правопорушеннями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus