USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку п’яний водій Chrysler намагався відкупитися від патрульних за 5 тисяч

20 Серпня 2019 21:13
В обласному центрі Волині п’яний водій на «Chrysler Daimler» хотів відкупитися від патрульних п’ятьма тисячами гривень, аби його не притягали до відповідальності за п’яне водіння.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Під час суду встановили, що у ході здійснення патрулювання міста 13 червня працівники поліції, рахуючись по вулиці Теремнівській у Луцьку, помітили автомобіль «Chrysler Daimler».

Так, з метою перевірки транспортного засобу, водій якого здійснив порушення правил дорожнього руху, вони зупинили автомобіль. Зазначимо, що водій здійснив поворот на вулицю Січову в зону дії знаку «В`їзд заборонено», не надав поліс обов`язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів та керував у стані алкогольного сп`яніння.

В подальшому, знаходячись на задньому пасажирському сидінні службового автомобіля, водій «Chrysler» висловив пропозицію про надання поліцейському неправомірної вигоди, аби його не притягували до адміністративної відповідальності. Зокрема, він поклав п’ять тисяч гривень на підлокітник, надавши тим самим неправомірну вигоду поліцейському

Відзначимо, що між прокурором та водієм була укладена угода про визнання винуватості.

Відтак, суд визнав його винним та призначив покарання у виді 550 мінімумів доходів громадян, що становить 9350 гривень.

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
??? Показати IP 21 Серпня 2019 11:49
Так може краще пропонувати взятки і сплачувати 9350 ніж 10200

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus