USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У Луцьку Положинський представить новий проект

17 Травня 2014 11:49
Сашко Положинський на фестивалі «Бандерштат-2014» представить новий музичний проект «Був’є».

Зі слів співака, у Луцьку буде перший живий виступ «Був’є», повідомили у прес-службі організаторів фестивалю.

Сашко Положинський не приховує, що все ж таки буде трішки хвилюватися, оскільки проект – новий. «З «Тартаком» я виступаю вже майже 18 років – звик. А новий колектив, новий проект, нові пісні, нове звучання – це все дуже для мене незвично. До того ж, скоріш за все, це буде перший живий виступ «Був’є», – зазначив він.

«Тому на фестивалі нас усіх чекає велика невідомість», – додав із посмішкою Положинський.

До слова, «Був’є» існує завдяки співпраці Положинського та луцького музиканта Романа Сороки, який неодноразово брав участь у записі альбомів гурту «Фіолет». Проект постав саме на не зреалізованих Положинського ідеях в рамках основного гурту та інших команд, для яких писав музикант, – пише Молоде радіо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Патріот Показати IP 17 Травня 2014 13:50
"Не свари мене, мамо" наводить на певні роздуми. А що, якщо замолоду зробити таку дурість, коли матимуть місце невідворотні наслідки? Всьому є певна межа. От і не сваритиме мама, а з сумом спостерігатиме за "здобутками" свого чада. Дамо нашим дітям добре виховання та пояснимо, що плавати у життєвому морі треба обережно!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus