USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку протягом доби спіймали 5 осіб з наркотиками. Фото

23 Січня 2023 16:14
Лише упродовж минулого тижня волинські патрульні виявили 10 осіб, які мали з собою речовини, що були схожі на наркотичні. П’ять із цих випадків зафіксували минулої доби у Луцьку.

Про це інформує патрульна поліція Волині.

Зокрема, вчора близько 16 години на вулиці Львівській патрульні зупинили 30-річного громадянина. Він раптово почав втікати, коли охоронці правопорядку повідомили про свій намір провести поверхневу перевірку. Поліцейським вдалося наздогнати чоловіка, але перед цим вони помітили, як той перекинув щось через паркан — у двір приватного домогосподарства. З’ясувалося, що це були згортки з невідомою порошкоподібною речовиною. На місці події їх знайшли близько 15-ти.

Ще дох лучан, у яких були речовини, що нагадували наркотичні, патрульні виявили сьогодні від початку доби.

У всіх випадках на місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу, яка надасть необхідну правову кваліфікацію діям громадян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Глас Показати IP 23 Січня 2023 17:35
Полішуки, ви ж усе життя пили житнівку і сивуху ! Перехилив шклянку, закусив сільодкою з гарячою картопелькою, огірочками квашеними, шкварочками з цибулькою, сальтісончиком чи ковбаскою, а там і по другій, і по ... . Шо з вами сталось, шо ви перейшли на наркоту ? Після того ж - ні в с&аці, ні в смаці ! Ви, шо зрадили традиції, вам шо пороблено ? Як вам не ай-я-яй, ні встида, ні совісті ! Ганьбите поліський край !
Dfg до Глас Показати IP 23 Січня 2023 19:41
Горілка - той самий наркотик, з тою різницею, що від нього більше людей вмерло та держава акциз має Пий далі, полішва, але іншим не радь - та сама гидота

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus