USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку провели в останню дорогу двох загиблих військовослужбовців

17 Травня 2023 14:45
Мешканці міської територіальної громади попрощалися з двома військовими, життя яких обірвалося на Сході України. Сьогодні, 17 травня, у Кафедральному соборі Святої Трійці відспівали 36-річного Віталія Шевчука та 32-річного Тараса Михна.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Лучанин Віталій Шевчук (1987 р. н.) був старшим стрільцем у складі 1-го десантно-штурмового відділення 1-го десантно-штурмового взводу 6-ї десантно-штурмової роти 2-го десантно-штурмового батальйону.

Загинув 8 травня 2023 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Кремінна Сєвєродонецького району Луганської області.
Тарас Михно (1991 р.н) помер 10 травня 2023 року у місті Куп’янськ Харківської області.
До спільної молитви за упокій душі спочилих разом із духовенством, родиною, бойовими побратимами, небайдужими громадянами долучилися заступник Луцького міського голови Ірина Чебелюк та заступник голови Волинської обласної ради Григорій Пустовіт.
«Сьогодні ми прийшли до храму, щоби підтримати родини наших померлих, і разом з тим заявити, що смертю нас не залякати. Не перемогти нас через те, що хтось наставив на нас зброю. Ми не боїмося, тому що захищаємо свою землю, свій край, свою родину. Тож будемо молитися про Царство Небесне для померлих і будемо просити милосердного Бога, щоб він допоміг нам здолати ворога», – сказав у скорботній промові декан кафедрального собору Святої Трійці протоієрей Микола Нецькар.
Після завершення панахиди домовини прощальною ходою пронесли Театральним майданом. Біля фотостенду «Герої Небесної Сотні – Загинули за єдність України» скорботна процесія зупинилася і виконала Державний Гімн.

Щирі співчуття рідним та близьким спочилих.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus