USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцьку рятували життя фотографією

15 Червня 2014 21:00
Благодійна фотовиставка, під час якої збирали кошти на лікування маленького волинянина Ромчика Вакулінського, відбулась у «Книжковому пасажі» Луцька.

Організатором події стала Волинська обласна благодійна організація «Радість дитинства». Таким чином небайдужі лучани вирішили допомогти зібрати кошти на лікування жителя луцького району, якому нещодавно виповнився 1 рік.

Маленькому Ромчику термінова потрібна операція з реконструкції передньої камери ока, пластика зіниці та факоаспірація ускладненої катаракти.

Організатори фотосушки встановили спеціальну скриньку, де кожен міг залишити кошти на лікування малюку.
Охочих долучитись до благої справи шукали через соцмережі та з допомогою інформаційний партнерів. Для того, щоб стати учасником фотосушки, було достатньо зарезервувати місце, вказавши контактну інформацію та, зрештою, принести свої роботи. Як розповіла одна з координаторів акції Анна Пахольчук, на заклик про допомогу відгукнулося 8 фотографів. Здебільшого це аматори, проте серед тих, хто надав свої світлини для участі в фотосушці є і професійні фотохудожники. Зокрема, це відомий фотограф Олександр Панковець.

Всього на мотузках для сушіння білизни активісти розмістили близько сотні фоторобіт. За згодою авторів, учасники мали змогу обмінятись світлинами а також продати свої фото. Кошти, виручені з продажу робіт разом з благодійними пожертвами, (а це 1420 гривень), організатори передадуть батькам хворого малюка.

Довідка. У маленького Ромчика лікарі діагностували ряд серйозних хвороб. Зокрема, це внутрішньоутробна інфекція не уточненої ітіології. Гіпоксично-ішемічна енцефалопатія 2 ступеня, синдром загального пригнічення. Затримка статомоторного і психомовного розвитку, синдром рухових порушень. Вроджена аномалія розвитку здорового аналізатора обох очей. Двобічна сенсоневральна приглуховатість ІІІ ступеня, глухота ІV ступеня. Хромосомна патологія - синдром Вольфа-Хирмхорна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
м Показати IP 16 Червня 2014 09:50
напишіть приблизну суму, яку потрібно зібрати на перший етап та номер картки.
Анна Показати IP 16 Червня 2014 11:58
Ромчина погодилась взяти на лікування Туреччина... На перший етап треба близько 100 тис грн. Номер картки зараз запитаю в мами хлопчика і напишу....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus