USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку сім’ї, які опинились у складних життєвих обставинах, отримали продуктові набори

7 Липня 2021 23:02
Саме напередодні Дня родини, 60 сімей у Луцьку отримали допомогу у вигляді продуктових наборів, наданих Волинським обласним благодійним фондом «Дитяча місія. Україна».

Про це повідомляють на сайті міської ради.

Людмила Лонюк, керівник фонду, привітала усіх присутніх з Днем родини та побажала добра, радості, благополуччя, достатку у кожну домівку. А на завершення свята діти отримали яскраві різнобарвні іграшки!

Ліна Галан, начальник управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді зазначила, що такі заходи відбуваються щомісяця, а до участі в організації благодійної допомоги залучаються різні спонсори та соціально відповідальний бізнес. Також дуже активно працює депутатський корпус Луцької міської ради, адже цього року та на наступні п’ять прийняті вкрай важливі програми, які гарантують підтримку соціально незахищеним верствам населення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus