USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку – сміх заради миру

29 Квітня 2014 14:40
Фінал 2-го сезону Луцької Ліги КВН мав пройти 5 грудня, але був перенесений на 20 лютого. Через події, які спостерігалися в країні, гра так і не відбулася. Але вже 7-ого травня фінал КВН у Луцьку заради миру таки буде.

Разом з ГО "Волинський Актив Молоді" Ліга, йдеться у повідомленні організаторів, не стояла осторонь ситуації в державі і всіляко допомагала активістам з народу. Цей раз не буде виключенням, адже залучені з гри кошти перерахують у «гарячі» місця нашої держави на підтримку військових.

Тема гри залишається такою ж, як і раніше, тобто присвячується армії. Як повідомляють організатори, новинкою для луцького залу буде музичне домашнє завдання за участі відомих луцьких "зірок", проте усіх секретів автори не розкривають, аби події стали сюрпризом.
Після привітання фіналіста в залі вимкнеться світло, після чого під сяйво мобільних телефонів музичний гурт "Давня казка" разом із КВН-командами заспіває пісню, присвячену Україні.

Команди змагатимуться за призовий фонд у розмірі - 3000 гривень. Основна мета - максимально залучити лучан до проведення заходу і перерахувати залучені від заходу кошти на підтримку військових сил (переможці можуть за власним бажанням теж пожертвувати частину). «Ми прийдемо на гру, ми відпочинемо тілом і душею, ми зберемо кошти і підтримаємо наших» - такий девіз має бути в кожного небайдужого лучанина.

Весь вечір вас розважатимуть такі КВН-команди:

ВДроВа. Ця команда з 2010 року встигла вже неодноразово «порвати» зали своїм гумором. За час свого існування команда має чималу низку досягнень, а саме: чемпіони 1-го сезону Луцької Ліги КВН, учасники міжнародного фестивалю команд КВН «Жемчужина у моря» Асоціації КВН України, фіналісти Подільської ліги КВН м. Кам’янець-Подільський, володарі кубку КВН історичного факультету ВНУ ім. Лесі Українки 2011 р., срібні призери Літнього кубку Луцької Ліги КВН 2013, півфіналісти Ліги КВН ,,Н” м. Нововолинськ, бронзові призери Кубку ректора ВНУ 2012, півфіналісти Ковельського Клубу КВН.

Замок Любарта. Збірна Луцька, єдина команда за останні 10 років, яка представляла місто Луцьк та й Волинь в цілому у лізі «АМіК», а саме - у «Першій Українській Лізі» в м. Одеса, виборола путівку до Вищої української ліги КВН. Досягнень «Замок Любарта» має дуже багато, ми вирішили подати основний список: володарі Літнього кубку Луцької Ліги КВН, срібні призери Подільської Ліги КВН м. Хмельницький, чемпіони Ліги КВН "Махач" м. Полтава, володарі відкритого зимового кубку Києва, 1-е місце в 1/4 фіналу Брестської ліги КВН. Найвищі досягнення: чемпіони Першої Української ліги МС КВН, учасники Кубку Чемпіонів МС КВН та Зимового фестивалю КВН "Кивин - 2014" в м. Сочі, прохід в Вищу Українську Лігу КВН.

Позитивні віруси. Жарти цієї команди просто зашкалюють. Хлопці з села, які в доступній і простій формі здатні показати життя таким, як воно є, принаймні, у них в Суходолах. Команда створена 11.11.2011 р. Мало хто знає, але назву команда успадкувала в екс-КВНщика Сергія Абрамчука, капітана перших «Позитивних вірусів» з геофаку ВНУ. Амбіційні хлопці, які мають свої основні досягнення: фіналісти Володимир - Волинської ліги КВН, півфіналісти Ліги КВН «Волинь».

Чак Норріс. Єдина команда другого фіналу Луцької Ліги КВН, яка представляє м. Камінь-Каширський. Про цих хлопців можна сказати багато, адже вони - перспективна і яскрава команда з великими планами та намірами, хоча й заснувалися, мовляв, "з великого будуна" в 2012 році. «Чак Норріс» - переможці фестивалю Луцької Ліги КВН, 1 місце в 1-му турі Відкритої Рівненської ліги, 2-е місце в півфіналі Ліги КВН "Волинь".

Учасники команд скучили за луцьким КВН і чекають своїх прихильників 7 травня в Палаці культури міста Луцька о 19 годині. Вони готові подарувати море сміху, адже сміх продовжує життя і є дієвим способом боротьби зі стресом. «Прийти, посміятися, допомогти зберегти мир!!!» - один з меседжів події від «Волинського Активу Молоді».

Організатори висловлюють подяку за підтримку благодійному фонду "Фонд Ігоря Палиці - Новий Луцьк", а також Луцькій міській раді, торговим маркам "Farinela", "Avanti", туристичному салону "Я Люблю Світ", пивному клубу «Допінг», нічному клубу «Hollywood» (власникам запрошень - безкоштовний вхід на «DiscoПозитивШоу»). Інформаційна підтримка: Інформаційне агентство Волинські новини, "Наш Луцьк Life", ТРК "Аверс", "Слово Волині".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
зірочка Показати IP 29 Квітня 2014 14:58
ой як весело
Іванка Показати IP 29 Квітня 2014 18:58
Классс, молодці, скучилась за луцькою лігою, обов"язково прийду! Гарно робите що підтримуєте наших військових!
Леся Показати IP 29 Квітня 2014 19:40
Нарешті хтось дійсно робить добро...не якусь там частинку віддає, а обіцяє дійсно всі кошти віддати військовим..
не вірю Показати IP 29 Квітня 2014 20:43
не вірю, що всі кошти передадуть армії...мусять надати підтвердження після перерахування))
Назар до не вірю Показати IP 29 Квітня 2014 23:02
Та ну.... а я ВІРЮ! В наш час з таким не жартують!Тому думаю в організаторів знаючи їх не повинно бути і думки такої! І до всього не такий же великий там заробіток щоб когось дурити! То я з досвіду організатора таких міроприємств можу сказати! Плюс думаю що люди які підтримали це дійство і виступлять контролюючим органом для організаторів) Тому рахую що варто підтримати таке діло!І справу добру зробите і собі настрій піднімите)
глобус чінгісхана Показати IP 4 Травня 2014 13:24
обовязково прийду...подивитись на Корнета!!..він най кращий КВН ведучий в Луцьку..серед діючих і колишніх ведучих)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus