USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцьку судили двох волинян, які напали на чоловіка та відібрали пістолет і гаманець

30 Квітня 2021 23:21
У Луцьку судили двох волинян, які в 2018 році вчинили розбій, напавши на чоловіка та відібравши у нього гаманець і стартовий пістолет. Одному зі злочинців суд призначив покарання у виді восьми років позбавлення волі, інший проведе за ґратами на пів року менше.

Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

У вироці суду ідеться про те, що 21 серпня 2018 року близько першої години ночі двоє раніше судимих волинян вчинили розбійний напад на чоловіка, з яким випивали цього вечора. Вони заламали йому руки та душили його, відібравши гаманець з грошима та стартовий пістолет Ekol Major CAL 9 мм. P.A.K. Emi2. Сума збитків – 5122 гривні.

У суді один зі злочинців не визнав свою вину взагалі, інший визнав вину частково. Проте, на думку суду, їхня вина була доведена повністю доказами та показами свідків.

Тож одному зі злочинців суд призначив покарання у виді восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна, іншому – сім років та шість місяців також з конфіскацією майна.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus