USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку - свято спорту

11 Червня 2014 12:07
У Луцьку відзначатимуть свято спорту. Зокрема, у неділю, 15 червня, з обідньої пори до вечора в місті відбудеться низка заходів, аби популяризувати здоровий спосіб життя. Долучитися може кожен охочий, не залежно від віку й статі.

Проанонсували події під час прес-конференції щодо проведення у Луцьку акції «Фізична культура та спорт - здоров’я нації» сьогодні, 11-го червня.

Усе дійство розпочнеться на Театральному майдані Луцька. Із 13.30 ДЮСШ, навчальні заклади, заклади фізичної культури та спорту, спеціалізовані заклади торгівлі та надавачі послуг у сфері фізичної культури та спорту облаштують величезну виставку на на площі - «Ярмарок спорту – «Лучани за здоровий спосіб життя!»

«Ярмарок спорту» буде дуже цікавим не лише для спортсменів, а й пересічних городян. Усі охочі зможуть спробувати навчитися як елементів самооборони, так і різних трюків. Для цього проводитимуться майстер-класи», - розповідає заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев.

Уже о 14.00 відбудеться урочисте відкриття спортивного свята.

Опісля будуть показові виступи спортсменів, вікторини й конкурси для глядачів. О 15.45 запланований піший і велопробіг.

Свято спорту організатори планують завершити о 17.00. До того хочуть провести розіграші лотерей і вручити пам’ятні призи учасникам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus