USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку та області на вихідних у пожежах загинули три людини

15 Лютого 2021 11:59
На вихідних, 13-14 лютого, у Луцьку та області у пожежах загинули троє осіб.

Про це повідомляє Управління ДСНС у Волинській області.

13 лютого о 13:48 трапилася пожежа у двоповерховому житловому будинку на вулиці Львівській у Луцьку. Пожежу ліквідували працівники 2-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Луцька. Під час гасіння рятувальники виявили у помешканні 82-річну жінку й передали медикам. Потерпілу госпіталізували до Луцької міської клінічної лікарні. О 16:18 від отриманих термічних опіків жінка померла.

Імовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

Ще одна пожежа трапилася увечері 13 лютого в житловому будинку на вулиці Назарія Яремчука у місті Ковелі. Співробітники 4-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Ковеля, які прибули за викликом, виявили на місці події тіло 74-річного чоловіка.

За попередніми даними, до пожежі призвело порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

Уночі 14 лютого тіло ще одного чоловіка виявили під час гасіння пожежі у дерев’яному будинку в селі Сошично Камінь-Каширського району. Горіння ліквідували працівники 8-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Каменя-Каширського та працівники місцевої пожежної команди села Сошично. Імовірно, пожежа трапилася внаслідок необережного поводження з вогнем під час куріння.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus