USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.00

У Луцьку в бабусі «з-під носа» вкрали три мішки картоплі

23 Вересня 2016 18:28
У лучанки сьогодні вранці «безнадійно» вкрали три мішки картоплі. Одного з крадіїв вдалося впіймати, однак до приїзду поліції він таки втік, а правоохоронці відмовилися приймати звернення від постраждалої. Інцидент трапився в районі проспекту Відродження у п'ятницю, 23 вересня, близько 9 години ранку.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповів мешканець цього мікрорайону, який у той час проходив мимо, побачив людей, які несли картоплю, а згодом почув розпачливі крики бабусі.

З його слів, онук постраждалої викликав поліцію. Але вона приїхала аж через 50 хвилин, до того моменту злодій (мешканець того самого мікрорайону) втік. Окрім того, розповідає лучанин, поліцейські просили бабусю не писати заяву, мовляв, немає шансів на розкриття злочину.

«Наскільки я зрозумів, вона попросила людей подивитися за мішками. А виявилось, це були «алкаши» з району. Приїхала поліція, попросила бабулю не писати заяву. Потім один відвів мене в сторону, бо я сказав, що я їх знаю, бо живу недалеко... і почав мені розказувати, що з цієї «тємки» нічого не буде».

Насамкінець лучанин, обурений «неможливістю розкриття злочину краденої картоплі», пошкодував бабусю й «компенсував» їй 200 гривень.

На фото: у цієї бабусі сьогодні вранці вкрали три мішки картоплі

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Дядько Показати IP 23 Вересня 2016 18:57
Наші поліцаї нас "бережуть": при очевидних обставинах на швидке розкриття злочину і, заодно, покращенні статистики абсолютно не хочуть працювати! Ганьба, б..ть! А ось лучанин виявився порядною людиною серед океану бездушних тіней, які щоденно сновигають по вулицях. Мало того, що свідком зголосився бути, то ще й компенсансацію бабусі презентував з власної кишені - випадок в наші дні майже героїчно-фантастичний. Я вже думав, що таких людей серед нас не залишилось. Не все в нас втрачено?..
не все до Дядько Показати IP 23 Вересня 2016 19:34
втрачено...загубив влітку портмоне з картками і пропуском...чесні люди одразу зреагували і повернули...дуже приємно було відчути, що люди і людяність є!
лучанин Показати IP 23 Вересня 2016 19:11
а за що ментам зарплату платять - довелося 2 рази звернутися результат- навіть відписку не прислали,хоч я їм повідомив про злочин і хто його скоїв сам знайшов . От так . А ви думаєте зря батько дівчини недавно сам гвалтівника знайшов, зловив і їм привіз? їх розігнати треба , вернути колишніх старих пенсіонерів,тих шо хоч трохи совість мали, щоб молодь з інститутів навчили і тоді може буде толк.
Бо Показати IP 23 Вересня 2016 19:13
На цю "тємку" нові приїжджали, а в них за розкриття не питають.
Да!!!! Показати IP 23 Вересня 2016 19:34
Старі мусора були погані. Корупціонери, хабарники, пройдиствіти неосвіченні, грубіяни. Але старість вони завжди поважали. Зате нові патрульні регульнули все швидко в безболісно. Нормальна "Тємка". Пропостіть хто може і до патрульних на їхню сторіночку у Фейсбук, хай знають героїв...
Валя Показати IP 23 Вересня 2016 20:47
Шкода бабусю можливо ці три мішки картоплі були її едині запаси на зиму і те вкрали!!!
Саша Показати IP 23 Вересня 2016 21:44
Слідчі мусять реагувати на крадіжку лексуса і 1 гривні з такою ж серйозністю. А переконувати не писати заяву - це вже злочин. Треба вигнати і хай ідуть шукати іншу роботу. Яка реформа?
Вячеслав Показати IP 23 Вересня 2016 22:53
Невже ж так скоро уся ця гучна та дороговартісна історія з "реформуванням" бридких мєнтюганів знову на звичайну вчорашню мусарню перетвориться ...? Зате за паркаовку вони готові усім горлянку перегризти ...! Можливо їхній шеф-Авакян до цього особисто скупив усі місця паркувальні ...? І тепер прості громадяни не більше 5 хвилин на одній нозі постояти у одному місці зможуть ...?
соня Показати IP 23 Вересня 2016 23:20
Не хочуть шукати злодія-хай компенсують з своєї кишені .І ще селфі хай зроблять.
небайдужий Показати IP 24 Вересня 2016 10:25
наряд, який виїзджав звільнити так як вони невідібрали заяву у потерпілої а приховали злочин, при цьому не забудьте про їхнього керівника, який щоденно проводить їм інструктаж
відповідь не байдужи до небайдужий Показати IP 24 Вересня 2016 15:32
А чого ж не написали,що бабка від написання заяви відмовилася і сама відмовлялась .Краще чим парафінити поліцію до кінця розберіться спочатку,а то кодний комент всі згадують про гроші які вони отримують.Так може розсуждати люди ,які не попали до поліції і від заздрощів не знають до чого вчепитись.
Грибоєдов Показати IP 25 Вересня 2016 11:49
Кічук 50 хвилин тиж супер черговий. Хоч це можна налагодити чи не хватає повноважень . Нічого Шпига візьме на особистий контроль і перемога!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus