USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У луцькій багатоповерхівці горів телекомунікаційний щит

4 Грудня 2020 11:08
У Луцьку на Відродження в дев’ятиповерхівці зайнявся телекомунікаційний щит.

Про це повідомляють в Управлінні ДСНС у Волинській області.

4 грудня о 01:23 в місті Луцьку на проспекті Відродження вогнем зайнявся телекомунікаційний щит. Пожежа виникла на 4-му поверсі цегляного дев’ятиповерхового житлового будинку. За викликом прибули рятувальники 1-ї та 25-ї Державних пожежно-рятувальних частин обласного центру, але пожежа погашена до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів. Причина пожежі встановлюється.

У місті Ківерці о 00:16 рятувальники 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста ліквідували загоряння господарської будівлі на вулиці Незалежності. Пожежа локалізована о 00:22, ліквідована – 00:38. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

4 грудня горіла дерев’яна хата-пустка в селі Мочулки Турійського району. На місце виклику о 05:11 прибули рятувальники 17-ї Державної пожежно-рятувальної частин Управління ДСНС України у Волинській області, а також до них долучилися працівники місцевих пожежних охорон сіл Маковичі та Осьмиговичі. О 05:29 локалізували пожежу, а о 05:44 ліквідували. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

Також 3 грудня о 22:19 до служби 101 надійшло повідомлення про пожежу цегляного двоповерхового будинку у місті Нововолинськ. На гасіння прибули працівники 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Пожежа локалізована о 22:28 ліквідована – 22:32. Пожежа виникла на першому поверсі. Вогнем знищені офісні меблі. Пошкоджено віконні рами, шафа, внутрішнє облицювання стін приміщення. Ймовірна причина пожежі: необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 4 Грудня 2020 14:19
Було би цікаво знати що саме горіло в тій шафі та яка причина загоряння. Хтось же відповідає за ту шафу, а таких шаф по місту ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus