USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку в День Збройних Сил України військових відзначили подяками та грамотами. Фото

6 Грудня 2020 13:28
Урочистості з нагоди Дня Збройних Сил України відбулися 6 грудня в Луцьку біля фотостенду «Герої Небесної Сотні - Загинули за єдність України» на Театральному майдані.

Про це інформують на сайті міської ради.

У заході взяли участь міський голова Ігор Поліщук, голова Волинської обласної ради Григорій Недопад, представники обласної влади та військовослужбовці.

Вшанувавши усіх, хто загинув за єдність та сувернітет України хвилиною мовчання присутні поклали квіти до фотостенду.


“Шановні військовослужбовці, щиро вітаю вас з Днем Збройних Сил України. Сьогодні ЗСУ — це опора нашої держави.

Хочу щиро подякувати вам за вашу роботу, що є гарантією незалежності України, гарантією її майбутнього. Щиро дякую вам за відданість, за те, що ви, жертвуючи своїм комфортом та здоров’ям сумлінно виконуєте свої обов’язки.

Хочу побажати вам, вашим рідним та близьким міцного здоров’я, добра, миру, злагоди, оптимізму, впевненості в завтрашньому дні”, - привітав військовослужбовців Ігор Поліщук та оголосив Подяку луцького міського голови майору Миколі Жуку, начальнику відділення військового обліку та бронювання сержантів і солдатів запасу луцького об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки, а також прапорщику Валентину Столярчуку, начальнику служби захисту інформації луцького об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки.
Привітав військовослужбовців та вручив почесні грамоти і голова обласної ради Григорій Недопад.
Отже, Почесну грамоту облради отримав Роман Кулик, начальник Луцького гарнізону, т.в.о. військового комісара Волинського обласного центру комплектування та соціальної підтримки.

"Знаю і шаную Романа Анатолійовича як відповідального та цілеспрямованого керівника, надійну і справедливу людину. Щиро бажаю нових успіхів і досягнень у службі, дякую за сумлінну працю і вагомий внесок у справу захисту України", – зазначив Григорій Недопад.
Також голова облради привітав із отриманням подяк підполковників Олега Гаврилюка, Руслана Яція, Антона Нестеренка, майора Олександра Петрюка.

"Найщиріші вітання усім захисникам і захисницям України! Успіхів вам, гідної служби, миру і перемоги нашій державі", – привітав очільник облради.
Урочистості продовжились інструментальними композиціями у виконанні військового оркестру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 6 Грудня 2020 14:13
Олег Гаврилюк-Рожищенський військовий комісар?????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus