USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку в районі ЛПЗ відремонтують дорогу

16 Січня 2022 15:11
Відремонтувати мають дорожнє покриття бульвару Дружби народів, що в Луцьку в мікрорайоні ЛПЗ.

Департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради оголосив торги на розроблення проєктно-кошторисної документації «Капітальний ремонт покриття проїзної частини бульвару Дружби народів». Тендерні пропозиції від учасників прийматимуть до 20 січня. Опісля розпочнеться аукціон.

Відповідно до технічної специфікації, що міститься в тендерній документації, проєкт має передбачати розбирання асфальтобетонних, щебеневих покриттів, бортових каменів; приведення повздовжнього та поперечного профілів до вимог ДБН; відведення дощових вод; улаштування вирівнювального шару асфальтобетонного покриття; встановлення бетонних бортових каменів; улаштування верхнього асфальтобетонного шару покриття із асфальтобетону; улаштування з'їздів; ремонт горловин колодязів; влаштування горизонтальної дорожньої розмітки із холодного пластику; встановлення знаків; улаштування пішохідних переходів підвищеної видимості.

Ремонтні роботи повинні виконати в одну чергу на дорожньому покритті бульвару Дружби народів протяжністю 0,8 кілометра (середня ширина покриття – 12 метрів).

Серед вимог до учасників торгів – наявність обладнання та матеріально-технічної бази, працівників відповідної кваліфікації, зокрема інженерів-проєктувальників, інженера-геодезиста, інженера-консультанта, а також досвіду виконання аналогічних робіт.

Документацію мають розробити до 1 травня. Згодом стане можливим оголошення тендеру на самі роботи.

Як раніше писало Інформаційне агентство Волинські Новини, на бульварі Дружби народів у Луцьку запланували також капітальний ремонт тротуарів. Його мають здійснити до кінця поточного року.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 16 Січня 2022 16:31
А коли вже нарешті відремонтується клаптик пішохідної дороги в 200 м біля тролейбусного депо з вулиці Черняховського на вулицю Даньшина. Щодня сотні людей йдуть на роботу і ведуть дітей у садочки, школярі в ЗЗСО № 24 і нікому до цієї дороги немає діла. Автомобілі зробили проїжджу дорогу, минаючи знак, після дощу чи відлиги місиво під ногами. ЖЕКУ це не треба, ДЕПО те ж, то може трохи звернемо увагу і на периферійні вулиці?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus