USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку відбудеться VI міжнародний фестиваль літньої сеньйоріади «Спорт для всіх заради здоров’я»

12 Серпня 2023 08:35
Фестиваль, що вже встиг стати ще однією візитівкою Луцька, відбудеться 25-26 серпня. Його організовує і проводить ГО «ЦО «Університет третього віку». Ця унікальна подія, що не має аналогів в Україні, поєднує цілу низку заходів спортивного, культурного, історичного, розважального, психологічного спрямування, які роблять Луцьк привабливим для туристів і гостей міста, підвищуючи його імідж на національному і міжнародному рівнях.

Співорганізаторами фестивалю є Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Волинський обласний центр національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства, КЗ «Луцький міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради».

Захід проводять за підтримки Волинської обласної ради, Волинської обласної державної адміністрації, Луцької міської ради, Департаменту культури, молоді та спорту Волинської ОДА, Департаменту соціальної політики Луцької міської ради, Департаменту освіти Луцької міської ради, Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».
Фестиваль дасть можливість пропагувати і популяризувати здоровий спосіб життя серед людей поважного віку, формуючи концепцію активної життєвої позиції та довголіття. Це підвищить тривалість життя, наповнить його якісно іншим змістом, зробить яскравим і насиченим.
У змаганнях беруть участь люди поважного віку від 50 років і старші, які належать до Університетів третього віку, Територіальних центрів соціального захисту, інших організацій, які працюють зі старшими людьми в Україні та за кордоном.
Цього року до участі у фестивалі зголосились учасники з багатьох міст України (Ірпінь, Теребовля, Стрий, Бобринець, Дніпро, Рівне, Львів, Млинів), Волинської області (Ковель, Рожище, Горохів, Торчин, Підгайці) та багато організацій Луцької ТГ. Реєстрація ще триває, тому очікують, що буде близько 300 учасників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus