USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку покажуть кримінальний трилер у рамках фестивалю Європейського кіно

16 Серпня 2018 21:21
У рамках другого фестивалю Європейського кіно в Луцьку відбудеться показ кримінального трилеру. Вже завтра, 17 серпня, о 19:00 у приміщенні Молодіжного центру Волині можна буде переглянути стрічку «Тебе ніколи тут не було» (2017), повідомляють організатори.

Фільм є продуктом спільного виробництва США та Франції. Кінострічку озвучено українською мовою, вона триває 1,5 години. Глядачам запропонують на вибір дві версії фільму. Перша з них подана мовою оригіналу з українськими субтитрами, а друга має український переклад.

Фільм здобув чимало нагород, зокрема відзнаки на Каннському кінофестивалі за найкращий сценарій та найкращу чоловічу роль.

Показ є абсолютно безкоштовним, також на заході передбачений кава-брейк, безкоштовна поліграфічна продукція від організаторів та фотозвіт заходу.

Організатори закликають прихопити зі собою друзів та гарний настрій. Глядачі розміщуватимуться на стільцях. Реєстрація відсутня.

Оскільки кінопоказ проходить лише один раз, команда «Lutsk Night Cinema» рекомендує не пропустити такої унікальної нагоди.

Покази в рамках цього фестивалю проходять за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні. Сам фестиваль триватиме до 31 серпня.

Отож на лучан та гостей міста чекає ще один показ до кінця літа. Метою фестивалю є популяризація європейського мистецтва кіно, можливість українцям переглянути безкоштовно найкращі фільми останніх років, що були зняті в країнах ЄС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus