USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку відкрили майданчик для дітей на візочках та з особливими потребами

23 Травня 2017 22:13
У Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки встановили інтеграційний майданчик для дітей на візочках та з особливими потребами. Проект реалізований ГО «Інститут волонтерства та громадської співпраці» в рамках Програми підтримки ініціатив жителів міста Луцьк. На виграні в рамках конкурсу кошти вдалось закупити та встановити 2 гойдалки, 2 пісочниці та розвиваючу дошку, повідомили у прес-службі ГО.

«Для категорії таких дітей потрібні особливі конструкції, але водночас вони повинні бути інтеграційними, аби всі дітки могли гратись разом, незалежно від фізичних особливостей. Таких майданчиків в Україні дотепер було лише два - у Києві та Львов. Тому дуже позитивно, що нам вдалось поповнити список міст з рівним доступом до міської інфраструктури різних категорій населення», – зазначає голова ГО «Інститут волонтерства та громадської співпраці» Юлія Євпак.

Любов Казмірчук, заступник голови ГО «ІВГС», додає: «Перемога у конкурсі громадських ініціатив у 2016 році дала нам розуміння, що містянам цікаві такі ініціативи. Лучани хочуть робити своє місто кращим та доступнішим. Ще б нам дуже хотілося, аби ці конструкції експлуатувалися відповідним чином і люди бережно до них ставились»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
До Юлі Показати IP 24 Травня 2017 22:28
минулого року такий майданчик відкрили під Луцьком в санаторії "Дачний". Тому не 2, а 3)))
Наталія Показати IP 25 Травня 2017 15:35
Хороший майданчик!Моїй дитині з особливими потребами подобається пісочниця!Вадим не нагинається ,а так стоячи можна погратись.Де таку можна нам придбати?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus